Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Vinterns bästa kroppsvård – Beauty & Bubblor avsnitt 46

beauty och bubblor avsnitt 46

Beauty & Bubblor avsnitt 46 bjuder på den ultimata rutinen för hela kroppen – och självklart: de bästa produkterna! Lyssna och shoppa veckans snackisar du inte vill vara utan.
27 november, 2019

I tidigare avsnitt av Beauty & Bubblor har vi fått ta del av en hel del tips och trix för hur du optimerar hudvårdsrutinen när det gäller ansikte och dekolletage. Men något som många missar är alla härliga kroppsprodukter som tillsammans kan bilda den ultimata rutinen för hela kroppen.

I avsnitt 46 av Beauty & Bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman är det äntligen dags att få ta del av en redig rutin för just alla delar av kroppen. Våra bubbliga poddare presenterar en gedigen lista med sina bästa tips på kroppsvård som gör din vinterfrusna kropp alldeles sammetslen, pigg och återfuktad. Det blir steg-för-steg rutiner med allt från de bästa kroppsskrubbarna och exfolieringsproudkterna till kroppslotion fyllda med återfuktande egenskaper.

Beauty & Bubblor avsnitt 46 – lyssna på podden här:

Ps! Missa inte att spana in vad som gömmer sig i Frida och Emmas smink- och hudvårdsnecessärer i vinter. Här hittar du Fridas och här kan du spana in Emmas favoritprodukter i vinter.

Produktlistan med vinterns bästa kroppsprodukter:

1. Kroppsskrubb, Eco Coco

Kroppsskrubb från Eco Coco.

Exfolierande kroppsskrubb med doft av lime och kokosnöt från Eco Coco. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Kroppsskrubb, Molton Brown

Kroppsskrubb från Molton Brown.

En till exfolierande kroppsskrubb från Molton Brown är Radiant body polisher. Perfekt för den som älskar doften av apelsin och bergamott. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

3. Hårskrubb, Budgie

Uppfräschande hårskrubb från Budgie som återfuktar och rengör hårbotten med hjälp av sockerkristaller.

Uppfräschande hårskrubb från Budgie som återfuktar och rengör hårbotten med hjälp av sockerkristaller. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

4. Exfoliering, Exuviance

Retexturing treatment från Exuviance.

Retexturing treatment från Exuviance är multiprodukten som agerar som återfuktande kroppslotion samtidigt som den ger en rejäl exfoliering. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Apprl)

5. Kroppspeeling, Akademikliniken

Pure body boost från Akademikliniken.

Pure body boost från Akademikliniken är en kroppslotion som aktivt arbetar utslätande och exfolierande. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Apprl)

6. Kroppsolja, Elemis

Kroppsoljan Japanese canellia body oil blend från Elemis.

Kroppsoljan Japanese canellia body oil blend från Elemis har egenskaper som förbygger hudbristningar och ger näring som skyddar hudens torra partier. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Apprl)

7. Kroppsolja, Le Couvent

Kroppsoljan Botanicum oleum precious body oil från Le Couvent ger lyx och näring i ett.

Kroppsoljan Botanicum oleum precious body oil från Le Couvent ger lyx och näring i samma svep. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

8. Duschskum Happy Buddha, Rituals

Duschskummet Happy Buddha från Rituals.

Duschgel med doft av apelsin och cederträ som i kontakt med vatten och hud förvandlas till ett ljuvligt duschskum. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

9. Duschskum Sakura, Rituals

Duschgel från Rituals.

En till duschgel med samma duschskumsteknik från Rituals. Denna från serien Sakura. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

10. Ansiktsrengöring, Filorga

Oxygen glow clean från Filorga.

Rengöringsgelé från Filorga med egenskaper som rengör, återfuktar samt dränerar huden. Oxygen glow clean från Filorga. Finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Adtraction)

11. Kroppsskrubb, Filorga

Scrub & Peel från Filorga.

Scrub & Peel från Filorga är en mild exfoliering som lämnar huden rengjort och fräsch. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

LÄS MER: 

Beauty & Bubblor listar: Årets bästa julklappar 2019

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa concealers