Artikeln innehåller reklamlänkar

Vinnarna i ELLE International Beauty Awards 2020

Vinnarna i ELLE International Beauty Awards 2020

ELLEs beautyredaktörer 
världen över har sniffat, smörjt och sminkat för att kora 16 vinnare inom hud, hår och makeup. Och nu firar vi ut året med
 de skönaste vinnarna i 
ELLE International Beauty Awards 2020!
12 december, 2019

Varje år listar alla världens 43 (!) av ELLEs beautyredaktörer sina skönhetsfavoriter under året som gått. Det sniffas, smörjs och mejkas där favoritprodukterna från alla kontinenter sammanställs till listor och en finalomröstning.

Till sist koras 16 värdiga vinnare inom ansikts- och kroppsvård, makeup, hårvård och ”grön” beauty – produkter som alla världens ELLE-redaktörer svär vid som absoluta toppköp.

Nu är vinnarna för ELLE Internationella Beauty Awards 2020 (med produkterna är lanseringar som skett 2019) utsedda!

Och vinnarna är *trumvirvel*:

1. Årets doft

Un jardin sur le lagune, 850 kr/50 ml edt, Hermès.

 – Poetisk i alla aspekter – inspirerad av en hemlig trädgård i Venedig har chefsparfymör Christine Nagel lyckats fånga en magisk luftighet och krispiga ackord, med lätt saltiga stänk. Helt underbar, säger Carin Hellman, beautyredaktör, ELLE Sverige.

Finns att köpa här. (länk till butik)

2. Årets foundation

L’essentiel, 615 kr, Guerlain.

– Kombinationen av hudvårdande ingredienser och perfekt, naturlig täckning är oslagbar. Det känns också som att jag kan se skillnad på hur min hud mår över tid, säger Marthe Jakobsen, beautyredaktör, ELLE Norge.

Finns att köpa här.  (länk till butik)

3. Årets produkt för läpparna

Le rouge Coco flash, 420 kr, Chanel.

– Jag är så imponerad av hur många fantastiska egenskaper man kan få i en och samma läpp-produkt. Perfekt mängd pigment och färg, men både glossig och hållbar effekt. Kommer dessutom i så många fina färger!, säger Mihaela Batinic, beautyredaktör, ELLE Kroatien.

Finns att köpa här.

4. Årets ansiktsmask

Capture totale dreamskin 1-minute mask, 750 kr, Dior.

– Den mest tidsbesparande och effektiva masken du kan hitta, total SOS för torr och trött hy, säger Marta Krupinska, beautyredaktör, ELLE Polen.

Finns att köpa här. (länk till butik)

5. Årets ansiktscrème

Clinique ID, 455 kr, Clinique.

Den är så smart och modern i sitt tänk – att konsumenten själv kan skräddarsy sin hudvård och ge huden det den verkligen behöver, säger Anne Pedersen, beautyredaktör, ELLE Danmark.

Finns att köpa här. (länk till butik)

6. Årets mascara

Le volume disturbia, 330 kr, Givenchy.

– Många mascaror som ska ge volym klumpar – men absolut inte denna! Den här smidiga silikonborsten ser verkligen till att varenda frans får ett lager, utan minsta tendens till spindelben, säger Brooke Le Poer Trench, beautyredaktör, ELLE Australien.

Finns att köpa här. 

7. Årets kroppsprodukt

Sisleÿa concentrated firming body cream, 3 360 kr, Sisley.

– Den här superlyxiga kroppscrèmen kombinerar effekten av ett anti-age-serum och känslan av en fantastisk crème. Den har en verkligt uppstramande effekt och ger en härlig känsla!, säger Barbara Huber, beautyredaktör, ELLE Tyskland.

Finns att köpa här.  (länk till butik)

8. Årets cellulitprodukt

Body-slim cryoactive concentrate embedded cellulite, 400 kr, Lierac.

Den gelbaserade formulan är skönt svalkande och man kan verkligen se utslätande resultat efter ett par veckors användning, säger Carolina Alvarez, beautyredaktör, ELLE Mexiko.

Finns att köpa här. 

9. Årets solskydd

Sports invisible protective mist spf 50+, 520 kr, Shiseido.

– Kan på inget sätt bli smidigare – en näst intill osynlig spray med högsta solskydd som på sekunder ger ett komplett UV-skydd. Bäst!, säger Carin Hellman, beautyredaktör, ELLE Sverige.

Finns att köpa här.  (länk till butik)

10. Årets hårvårdsprodukt

Nutritive 8h magic night serum, 440 kr, Kérastase.

– Nattcrème, nattmask – och nu nattserum för håret! Det här är en skönhetsrevolution – applicera innan läggdags och vakna upp med

silkiga längder och superglans., säger Velina Vasileva, beautyredaktör, ELLE Bulgarien.

Finns att köpa här. (länk till butik)

11. Årets hårstyling

Tecni.art transformer lotion, 199 kr, L’Oréal Professionnel.

– En verkligt banbrytande formula – en flytande gel som blir till paste och kan ge håret så många olika effekter, som lockar, volym och textur, säger Katie Becker, beautyredaktör, ELLE USA.

Finns att köpa här. (länk till butik)

12. Årets ”gröna” makeup

Lip2cheek, 415 kr, Rms Beauty.

– Enkel att applicera och vacker att titta på – att något så litet kan göra så mycket för både ögon, kinder och läppar!, säger Anne Pedersen, beautyredaktör, ELLE Danmark.

Finns att köpa här. (länk till butik)

13. Årets ”gröna” ansiktsvård

Noni glow face oil, 699 kr, Kora Organics.

– Vem vill inte ha Miranda Kerrs hy? Efter att ha använt den här en tid känns det i alla fall som att jag börjar närma mig den. En olja som är fantastiskt återfuktande, utan att bli för tung, Marta Krupinska, beautyredaktör, ELLE Polen.

Finns att köpa här. (länk till butik)

14. Årets schampoo

Anti-pollution detox shampoo with aquatic mint, 120 kr, Klorane.

– För sin fantastiskt uppfriskande formula och doft – den får verkligen håret och hårbotten att andas igen, säger Arlette Barrionuevo, beautyredaktör, ELLE Argentina.

Finns att köpa här. 

15. Årets ”gröna” hårvård

Classic shampoo, 379 kr, Rahua.

– Jag kan ärligt säga att mitt hår aldrig har sett så bra ut eller mått så bra som sedan jag började använda detta regelbundet. Det inte bara tvättar rent med ’gröna’ ingredienser, doften är också magisk!, säger Rozina Kouri, beautyredaktör, ELLE Grekland.

Finns att köpa här. (länk till butik)

16. Årets anti-age produkt

Advanced night repair reset concentrate, 760 kr, Estée Lauder.

– Nattkoncentratet som nästan ersätter en natts god sömn och gör en ”reset”. Den är helt perfekt för alla de dagar då huden inte är i sitt esse, eller man råkar sova dåligt, säger Yumiko Murata, beautyredaktör, ELLE Japan.

Finns att köpa här. (länk till butik)

Vinnarna i ELLE International Beauty Awards 2020
Slå på ljud

LÄS MER:

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa mascaror

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa concealers