Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Allt du vill veta om Victoria Silvstedts beautyrutin

17 sep, 2021 
Victoria Silvstedt Beautyrutin
Hon är aktiedrottningen som älskar skönhet så pass att hon investerat i ett skönhetsföretag. Dessutom gillar hon att unna sig en massage – minst en gång i veckan. Här är allt om Victoria Silvstedts beautyrutin!
Annons
Victoria Silvstedt – 7 saker du inte visste om profilenBrand logo
Victoria Silvstedt – 7 saker du inte visste om profilen

Modell, tv-profil, aktiedrottning – och såklart en riktig skönhetsnörd som gärna spenderar pengar på lyxiga behandlingar och bra hudvård. Victoria Silvstedt säger själv att hon älskar allt som är vackert och vill testa allt det nya inom skönhetsvärlden.

Här är allt vi vill veta om entreprenörens beautyrutin.

Vad är din beautyfilosofi?

– För mig är skönhet allt! Jag är född i skönhetens tecken, jungfru, och älskar allt som är vackert. Jag är verkligen en skönhetsnörd. Jag vill testa allt det nya som kommer i skönhetsvärlden.

Annons

Hur ser din morgonrutin ut?

– Jag börjar alltid med att skölja ansiktet i kallt vatten, sen använder jag serum och moisturizer. Fokus för mig är att jobba anti-age för, why not try to stop the aging? Jag har otroligt känslig hud och vill gärna använda många naturliga produkter. När det kommer till smink använder jag alltid Base of Sweden The base foundation. Jag älskar att jag kan ha den när jag ska på gym eller gå på powerwalk eftersom den har solskydd och är vattenfast. Sen blir det bronzer och mascara. Man springer alltid på någon i Monaco så jag sminkar mig alltid.

Vilket är ditt bästa beauty hack?

– Jag tycker att det viktigaste är det man stoppar i sig och hur man tar hand om sig själv. Mycket sömn, mycket vatten och mindre rökning och party. Det tar på huden! Om jag har varit ute och partat kan jag direkt att huden ser trött ut.

Hur mycket skulle det krävas för att du skulle färga håret brunt?

Annons

– En stor kampanj för någonting! Då gör jag det. Jag har gjort kampanjer förut där jag haft brun peruk och det var jättecoolt.

Victoria Silvstedt

Tre hudvårdfavoriter som du gillar lite extra!

– Base of Sweden The base primer som har kollagen i sig. Den har jag alltid som en bas efter min kräm. Jag kan inte leva utan The concentrate eye cream från La Mer. Jag duttar på den och känner direkt hur huden stramas åt. Jag älskar också Emma S. hudvårdsprodukter! Framförallt Sensitive Facial Oil, den är amazing.

Och tre sminkprodukter du inte kan vara utan?

Annons

– Jag kan inte leva utan mascara! När man är blond har man inte så mörka fransar, så har jag inte mascara försvinner mina ögon. Jag älskar Eyelash curler från Shu Uemura. Jag brukar också sätta på singelfransar för att fylla ut och som bronzer använder jag Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer.

Berätta om ditt konstigaste beautyminne!

– Åh gud! När jag växte upp i Bollnäs och var tonåring var jag inne i en rock-period. Jag ville vara som Madonna i Like a virgin. Jag tuperade mitt hår jättehögt och sprejade det. Pappa kallade det lejonrufs. Och så hade jag glitter i ansiktet. Det var en disaster.

Hur mycket spenderar du på skönhet varje månad?

– Det blir nog en del, speciellt om man räknar med spa och massage. Jag tar massage en gång i veckan, tar ansiktsmassage och ibland går jag på Vellashape för att jämna ut huden. Jag får en del produkter hemskickat till mig, tack och lov. Men ja, jag lägger ner en hel del på skönhet!

Annons

Victoria Silvstedts beautyfavoriter:

Ansiktsolja, Sensitive facial oil serum – Emma S.

Emma S serum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Jag älskar också Emma S. hudvårdsprodukter! Framförallt Sensitive Facial Oil, den är amazing." Läs mer om produkten och köp produkten här (reklamlänk).

Singelfranser, 30 Lash – MAC

Mac lösögonfransar
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Jag sätter ofta i singelfransar för att fylla ut fransarna och för att öppna upp ögonen." Läs mer och köp produkten här (reklamlänk).

Annons

Mjukgörande ögonkräm, The concentrate eye cream – La Mer

La Mer ögonkräm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Jag duttar på lite och ögonen ser direkt mycket bättre ut. Den känns inte så tung under ögonen och påsar försvinner verkligen." Läs mer och köp produkten här (reklamlänk).

Utjämnande primer, The base primer – Base of Sweden

The base primer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Primern har kollagen, är vegansk och naturlig och jag älskar att den gör huden så jämn." Läs mer om produkten och köp den här (reklamlänk).

Annons

Kultförklarad bronzer, Bronze Goddess Powder – Estée Lauder

Estee lauder bronzer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Jag använder alltid bronzer och mascara. Man springer alltid på någon i Monaco så jag sminkar mig alltid ifall att!" Läs mer och köp produkten här (reklamlänk).

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons