Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Vera Berg om hur hon får till den perfekta läppfärgen

03 maj, 2019 
AvMoa Alfredsson
Vera Berg ger sina bästa sminktips
Frågar man inget, får man inget veta. Och vi var bara tvungna att ta reda på hur influencern och gravid vecka för vecka-vloggaren Vera Berg skapar sitt magiska glow. Och hur hon får till den perfekta läppfärgen. För ELLEs Moa Alfredsson berättar Vera om sin hudvårdsrutin och sina bästa sminkknep!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Berätta, hur ser din hudvårdsrutin ut?

– Min hudvårdsrutin är enkel. Varje morgon och kväll använder jag rengöring, sedan lägger jag serum, olja och kräm. Två gånger i veckan exfolierar jag huden. Jag satsar hårt på att alltid vara återfuktad! Kiehls har en superbra fuktkräm, Ultra Facial Cream, som aldrig sviker.

Har din skönhetsrutin ändrats något sedan du blev gravid?

– Skönhetsrutinen har inte ändrats jättemycket sedan jag blev gravid. Jag har alltid varit noga med att använda produkter som är milda, naturliga och gärna parfymfria så jag har inte behövt ändra mycket.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hur ser din relation till smink ut? Är det något du tycker är kul eller ett nödvändigt ont?

– Jag älskar smink. Jag går för det mesta runt osminkad, men jag älskar att sminka mig till fest eller andra roliga tillställningar. Det är något med att göra mig iordning vid sminkbordet som är lugnande för mig.

Vi på ELLE älskar din makeup look – vad använder du får läpprodukter för att få till den perfekta läppfärgen och glanset?

– Kul! Jag har en läppenna som jag använt i flera år, känns som min bästis nästan, Whirl från Mac. Den passar min läppfärg väldigt bra. Det är nästan alltid den jag har över hela läpparna, vill jag ha lite glans gillar jag Bobbi Browns glans i färgen Oyster, då skiner det kan jag lova!

Foto: Vera Berg/Instagram

Läs mer: Så använder du C-vitamin i din hudvårdsrutin!

Annons