Veckans bästa skönhetsköp!

Veckans bästa skönhetsköp!

13 mars, 2015

Ny vecka – nya skönhetsprodukter att bli besatt av. Denna vecka slår vi ett slag för smarta ansiktsvatten, vattenfast bronspuder (!) och nya it-mascaran alla snackar om…

BENEFIT/Sephora, Roller Lash, 235 kr

Benefits They’re Real!-mascara är en av världens mest sålda mascaror och så nära kultförklarad en skönhetsprodukt kan bli. Nyss steppade det San Francisco-baserade märket upp gamet och lanserade Roller Lash, som ger alla fördelar med They’re Real!, men med extra böj. Perfekt för alla oss som aldrig hinner, eller orkar, böja upp fransarna. Vaken blick på tub – check!

 

MAKE UP FOR EVER/Sephora, Pro Bronze Fusion, 350 kr

Okej, vi vet. Det är lite för tidigt för att drömma och dopp i hav och pool. Men när den tiden kommer ska ni investera i detta vattenfasta bronspuder. Ger naturlig, mjuk glow utan skimmer.

NO7, Beautiful Skin Toners, 99 kr/st

Toner – eller ansiktsvatten – har fått ett rejälv uppsving de senaste åren. Allt fler har insett deras storhet: bland annat att pH-balansera huden efter tvätt, få bort de sista resterna av makeup och förbereda huden för serum och kräm för maxad effekt. Brittiska NO7 släppte nyligen en härlig, och prisvärd, trio med toners för olika hudtyper.