Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Gossip Girl–stjärnan har bytt sida!

08 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons

Den blondaste blondinen av dem alla har bytt sida – Gossip Girl-stjärnan Blake Lively visar stolt upp sitt nya brunetta svall!

I går publicerade skådespelerskan och stilikonen Blake Lively två bilder på Instagram från sin semester. Bilderna gav hennes följare en stor chock då hon på bilden har brunett hår. I bilden skrev hon ”Brondes have more fun…”.

Vi gillar hur hon själv refererar till hårkulören ”Bronde”, som är en blandning mellan brunett och blond. En närmare titt på hennes andra bild visar dock att det är närmare brunt. Oavsett, hårfärgen kvittar – Blake Lively är en lika stor skönhet trots den nya förändringen. Hennes look kanske ändras en aning – hon har länge varit definierad som den sprudlande, blonda festtjejen, en karaktär hon med bravur även spelat i succéserien Gossip Girl. En brunett färg skapar en vis mogenhet och kan säkerligen vara ett sätt för henne att hitta nya typer av filmrollen.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Andra har även läst:

Om färgbytet är gjort i PR-syfte, för en kommande filmroll eller bara för att hon vill prova något nytt återstår att se.

Annons