Gossip Girl–stjärnan har bytt sida!

08 juli, 2015

Den blondaste blondinen av dem alla har bytt sida – Gossip Girl-stjärnan Blake Lively visar stolt upp sitt nya brunetta svall!

I går publicerade skådespelerskan och stilikonen Blake Lively två bilder på Instagram från sin semester. Bilderna gav hennes följare en stor chock då hon på bilden har brunett hår. I bilden skrev hon ”Brondes have more fun…”.

Vi gillar hur hon själv refererar till hårkulören ”Bronde”, som är en blandning mellan brunett och blond. En närmare titt på hennes andra bild visar dock att det är närmare brunt. Oavsett, hårfärgen kvittar – Blake Lively är en lika stor skönhet trots den nya förändringen. Hennes look kanske ändras en aning – hon har länge varit definierad som den sprudlande, blonda festtjejen, en karaktär hon med bravur även spelat i succéserien Gossip Girl. En brunett färg skapar en vis mogenhet och kan säkerligen vara ett sätt för henne att hitta nya typer av filmrollen.

Andra har även läst:

ELLE träffar Blake Lively: ”Strunta i trender, man tappar självförtroendet om man tvingar på sig en trend.” >

Blake Livelys mage har debuterat på röda mattan >

Om färgbytet är gjort i PR-syfte, för en kommande filmroll eller bara för att hon vill prova något nytt återstår att se.

…Brondes have more fun #NoTypos-IKnowIThinkItsCrazyToo

Ett foto publicerat av Blake Lively (@blakelively) Jul 7, 2015 kl. 7:08 PDT