Artikeln innehåller reklamlänkar

Trendspaning inom skönhet – Beauty & Bubblor avsnitt 57

Beauty och bubblor avsnitt 57

Lyssna på avsnitt 57 av Beauty & Bubblor och upptäck de allra trendigaste skönhetsnyheterna som har landat i butik. Veckans avsnitt bjuder på en maxad trendspaning inom skönhet, det vill du inte missa!
12 februari, 2020

I veckans bubblande avsnitt av ELLEs skönhetspodcast Beauty & Bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman blir det en efterlängtad Beauty-trendspaning deluxe! Efter att ha scannat av beautymarknaden ger tjejerna oss nu ett utvalt plock av de absolut trendigaste nyheterna.

Frida har bland annat hittat en primer i stickformat som hon blivit förälskad i och Emma har spanat in hur syra nu introduceras till ett helt nytt skönhetsområde. Dessutom: en BUS-produkt som är multifunktionell, trenden som går under namnet “slow beauty”, och produkter som innehåller elektrolyter. Detta, och mycket mer, i veckans trendspaning deluxe.

Här lyssnar du på veckans avsnitt och shoppar produkterna som Beauty & Bubblor tjejerna pratar om i avsnittet. Enjoy!

Ps. Se till att klicka i prenumerera så missar du inga beauty-maxade avsnitt från podden framöver.

Produktlista avsnitt 57

1. Ansiktskräm, Filorga

Ansiktskräm för mognare hud från Filorgas hudvårdsserie Global Repair. Finns att klicka hem här. (länk till Adtraction)

2. Serum, Filorga

Serum från samma serie från Filorga Global Repair. Finns att klicka hem här. (länk till Adtraction)

3. Ansiktskräm, Clarins

Nyhet från Clarins är ansiktskrämen Nutri lumière nuit som är specialiserad för mogen hud. Finns att klicka hem här. (länk till Adtraction)

4. Primer, Make the Make

En nyhet från Skincitys egna märke Make the Make är primerstiftet Physical filter primer SPF 50+. Finns att klicka hem här. (länk till Apprl)

5. Ansiktskräm, Klairs

Ansiktskräm som ger total återfuktning är krämen Rich moist soothing cream från Klairs. Finns att klicka hem här. (länk till Apprl)

6. Ansiktskräm, Sunday Riley

Ansiktskrämen Tidal från Sunday Riley är den teknologiskt avancerade krämen med egenskaper som jobbar exfolierande, lystergivande och återfuktande. Finns att klicka hem här. (länk till Apprl)

7. Brun-utan-sol mask Retinol, James Read

Sleep tan mask Retinol från James Read är brun-utan-sol produkten som är framtagen specifikt för att användas under natten när du sover. Innehåller vårdande egenskaper och ger dig en fin lyster vid upprepande användning. Finns att klicka hem från Skincity här. (länk till Apprl)

LÄS MER:

Vinn exklusivt mode & beauty från Zalando för 15 000 kr!

Bröllopsfrisyrer 2020: 14 romantiska hårsmycken

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa foundations