Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Snakebites: Trendigaste öronpiercingen just nu

24 aug, 2022 
Trendigaste piercingen, snake bit, Kaia Gerber
Är du sugen på något nytt? En piercing är aldrig fel – och den här nya snackisen är så snygg att du kommer ha svårt att hålla dig från att springa till närmsta piercingstudio! Inspireras av Kaia Gerber och satsa på öronpiercingen snakebites!
Annons

Det kurerade örat och smakfullt kombinerade piercingar har varit på tapeten i några år nu. Kanske har du också fallit för conch-smycket, daith-ringen eller en tragus-diamant? De är alla lika älskade (när de väl läkt, vill säga), men nu har det har kommit en ny piercingsnackis vi inte kan få nog av – nämligen "snakebites"!

Det här är öronpiercingen snakebites

Snakebites-piercingen (ormbett) är egentligen två separata hål som sitter i anslutning till varandra, ja, precis som ett ormbett kan se ut, med två örhängen. Det bästa med den här typen av kombo är att den kan sitta var som helst på örat, i såväl nedre som övre snibb eller i brosket.

Har du redan ett ensamt smycke någonstans i örat kan du helt enkelt bara göra ett nytt i bredvid till det.

Snakebites-piercing med två matchande örhängen
Snakebites-piercingen kan stylas hur du vill, här med två matchande örhängen.

– Vi får en hel del förfrågningar om snakebites, berättar Lisa Bubbers, medgrundare till den New York-baserade piercingstudion Studs, till Glamour.com.

Annons

– Den här stilen består av två piercingar placerade nära varandra, antingen med likadana örhängen eller omatchande.

Kaia Gerber inspirerar med snakebites-piercingen

Man kan säga att det var när Kaia Gerber i november 2021 valde att pierca just snakebites på Studs, som trenden verkligen tog fart. Sedan dess har det blivit studions mest efterfrågade piercing.

Så stylar du snakebites

Snakebites syns oftast med likadana örhängen, inte sällan små studs, men det är lika fint att skapa kontraster med örhängen av olika storlekar, form och stil. Eller varför inte välja hoops?

Snakebites med olika örhängen
Snakebites-smycken behöver inte matcha, välj olika storlekar och former för mer dynamik.

Snakebites-piercingen kan ha längre läktid

Som många säkert har erfarenhet av är det inte alltid en dans på rosor när det kommer till piercingar (särskilt i brosket). Och det gäller även för snakebites.

Annons

– Snakebites kräver lite mer omvårdnad och uppmärksamhet, eftersom två piercingar nära varandra kan orsaka extra svullnad, säger Lisa.

Koksaltlösning och att inte sova på den sidan av öran är att rekommendera för att läkeprocessen ska gå så smidigt som möjligt.

Andra populära (och snygga!) ställen för öronpiercing:

Tragus-piercing

Tragus-piercing

Conch-piercing

Conch-piercing

Daith-piercing

Helix-piercing/Dubbel helix-piercing

Dubbel helixpiercing

Forward helix-piercing

Forward helix-piercing och conch-piercing

VIDEO: Så stylar du den lekfulla trenden

Färgglatt och lekfullt – så stylar du vårens peppiga palettBrand logo
Färgglatt och lekfullt – så stylar du vårens peppiga palett

Källa: Glamour.com Foto: Instagram/@kaiagerber, Imaxtree

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons