Gardinluggen och 8 trendiga luggar 2021

Kändisarnas trendiga luggar att återskapa hemma.

Letar du efter inspiration till din nästa klippning? Kändisarnas nya favoritklipp är luggen. ELLE listar luggtrenderna som hör till favoriterna – som du garanterat kommer vilja ta med till frisören!
30 april, 2021
1:21

Efter reklamen: Trendiga frisyrer att satsa på 2021

(1:21)

<p><br></p>

Har du tröttnat på att alltid ha samma gamla frilla? Då är luggen ett enkelt och effektivt sätt att ge frisyren en uppfräschning. Oavsett om din grej är 70-talsgardinluggen eller den klassiska helluggen finns det inspiration att hitta i kändisfrisyrerna!

ELLE listar trendiga luggar att klippa 2021:

Elizabeth Olsens 70-tals lugg

Marvel-stjärnan har hämtat skönhetsinspiration från tidigare trender med denna lugg à la 70-talet. Den rufsiga gardinluggen ramar in ansiktet och ser sådär härligt naturlig ut.

Naomi Campbells lockiga lugg

"Oj, håret självtorkade och nu ser jag ut som en supermodell" är looken Naomi Campbell får oss att vilja återskapa med sina lätta lockar.

Gigi Hadids enkla gardinlugg

Den nyblivna mamman bevisar att lugg inte behöver vara komplicerat eller svårt. Ett par hårslingor som ramar in ansiktet är lätt att återskapa hemma och går också utmärkt att dölja för dagar då luggen inte samarbetar.

Bella Hadids klassiska luggklippning

Den klassiska luggen har blivit klassisk av en anledning. Något som supermodellen Bella Hadid bevisar med sin högglansiga inramning av ansiktet. Helluggen är ett enkelt sätt att ge dina ögon ännu mer fokus!

Priyanka Chopras glammiga galalugg

På BAFTA-galan 2021 kombinerade Priyanka Chopra sin eleganta uppsättning med en lång gardinlugg. Vi älskar att hon valt att låta ett par längre hårslingor rama in ansiktet.

Charlize Therons minilugg

Det var Audrey Hepburn som först fick oss att drömma om miniluggen, men Charlize Theron lite mer polerade variant skapar minst lika stort ha-begär. Miniluggen är outfiten som alltid får dig att känna dig tio av tio – fast i frisyrformat.

Lena Dunhams stilrena gardinlugg

Om vi kan få ha Lena Dunhams perfekt avslappnade frisyr under semestern i sommar är vi mer än nöjda. Hon lyckas med den svåra balansen mellan avslappnat och uppklätt.

Billie Eilishs rufsiga volym

Billie ser ut som en 90-talsdröm med sina nya blonda lockar. Hon visar att helluggen kan vara lika parisiskt rufsig som gardinluggen.

Kerry Washingtons livliga lockar

Finns det något som är snyggare än en lockig lugg? Kerry ger oss gudinnavibbar med sina naturliga lockar.

Foto: TT/Instagram