Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Så bra är den virala mascaran alla pratar om – och den kostar under 200 kronor

22 feb, 2023 
Telescopic mascara
Det är mascaran som skapat en smärre TikTok-storm – av flera anledningar än att den ger dramatiska fransar i några få svep. Häng med i turerna kring den nya Telescopic Lift mascaran från L'Orèal Paris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Talks Clarins - Avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks Clarins - Avsnitt 1

Jakten på de vippigaste fransarna och bästa mascaran är evig – och i dagarna har en ny mascara hajpats och diskuterats för att skapa en smärre viral storm – i alla fall på TikTok.

För den redan superpopulära Telescopic-mascaran Telescopic från L'Oréal Paris har blivit med en ny variant i mer dramatiska Telescopic Lift.

mascaror
Nya mascara-snackissen

Telescopic lift har skapat storm på TikTok

Och mascaran har redan skapat lite utav en makeupstorm på TikTok, då beautyprofilen Mikayla Nogiera (med 14.4 miljoner följare) gjorde ett samarbete med L'Oréal Paris och mascaran.

Annons
telescopic lift
L'Orèal Telescopic Lift, klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

I inlägget blir frans-effekten så pass dramatiskt förbättrad att det startat ryktesspridning om att influeraren använder lösögonfransar för att förstärka effekten.

@mikaylanogueira

THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger

♬ original sound - Mikayla Nogueira

Om så verkligen är sant är svårt att avgöra, men Mikayla Nogiera har själv bestämt sagt att så inte är fallet – att hon själv är mållös över resultatet och den vippiga, lyfta effekten mascaran ger på fransarna.

Annons

vad skiljer Telescopic lift från originalet?

Så vad är då för dramatik som Telescopic Lift skapar på fransarna och vad skiljer den från den första Telescopic?

Den stora skillnaden mellan den klassiska och den allra första Telescopic-mascaran är borsten och längden du får på fransarna. På den första varianten är mascaraborsten i plast och med flexibel borste som är relativt tunn och rak.

Före och efter
Före och efter Telescopic Lift.

Telescopic Lift har en mer platt sida och är inte flexibel i borsten på samma sätt. Tanken är att du applicerar mascaran med den platta, mer raka sidan och sedan separerar fransarana efter applicering med den sidan som har längre plastpiggar.

Annons
Borste telescopic

ELLES BEAUTYREDAKTÖR carin Hellman HAR TESTAT TELESCOPIC LIFT

"Jag har testkört mascaran i ett par veckor och känner mig ha hittat en ny budgetfavorit för de dagar man vill ha riktigt maffiga, dramatiska fransar.

Man får vara lite lätt på hand och vara noggrann med att applicera med den mer platta delen för att fransarna inte ska bli för klumpiga. Det här är en mascara som tar för sig – man får både volym och ett litet lyft. Den går att bygga i flera lager, men då får man ett mer "dekadent" look med viss kontrollerad klumpighet.

Mascaran sitter! Det trots många lager mascara blir ingen panda-look under dagen. "

Telescopic Lift mascara har lanerats brett nu under februari, kostar 189 kronor och finns attANNONS köpa här.

Foto: TT Shutterstock//Launchmetrics/Spotlight

Annons