Artikeln innehåller reklamlänkar

Syra och fukt – i avsnitt 41 av Beauty & Bubblor

Beuaty & Bubblor avsnitt 41

Beauty-recap och lyssnarfrågor avhandlas i avsnitt 41 av Beauty & Bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman. Shoppa produkterna som ger den bästa fuktboosten och lyssna på veckans avsnitt här!
23 oktober, 2019

Vad händer i veckans avsnitt Beauty & Bubblor? Det blir beauty-recap och lyssnarfrågor! Emma berättar varför hon ömsar skinn och hon avslöjar också allt hon har hunnit med under en 24-timmars pressresa till Paris.

Frida och Emma går också igenom ett gäng efterfrågade lyssnarfrågor, bland annat om man kan blanda olika hudvårdsmärken i sin rutin och vad gäller när man ska anpassa sin hudvård till ett helt nytt klimat?

Lyssna på Beauty & Bubblor avsnitt 41

Se till att lyssna på veckans avsnitt av Beauty & Bubblor, shoppa från produktlistan och glöm inte att klicka på prenumerera-knappen!

Shoppinglistan från avsnitt 41: Syra och fuktbomber

1. Ansiktsmist Beauty Elixir, Caudalie

Ansiktsmist som ger en uppfriskande känsla. Beauty Elixir från Caudalie. Klicka hem den här. (länk till Awin.com)

2. Beauty flash balm, Clarins

En klassiker som passar alla hudtyper. Beauty flash balm från Clarins kan användas som primer, ansiktsmask och fuktkräm. Klicka hem den här. (länk till Adtraction)

3. Färgad dagkräm Tinted moisturizer, Laura Mercier

En uppdaterad version av den bästsäljande produkten från Laura Mercier. Tinted moisturizer med spf 30. Klicka hem den här. (länk till Apprl)

4. CC-cream Your skin but better CC+ illumination, It Cosmetics

Your skin but better CC+ illumination spf 50+ från It Cosmetics är en favorit till många. Klicka hem den här. (länk till Adtraction)

5. Fuktserum Hydrabio serum, Bioderma

En snäll produkt fullproppad med fukt för att ge balans till hudens naturliga fuktbakans. Hydrabio serum från Bioderma. Klicka hem den här. (länk till Apotek Hjärtat)

6. Fuktkräm Hydra beauty crème, Chanel

Lyxig fuktkräm på burk är hydra beauty crème från Chanel. Klicka hem den här.

8. Ansiktsmask Anti wrinkle skin recovery sleep mask, Chanel

Anti wrinkle skin recovery sleep mask från Le lift-serien från Chanel ger huden en silkeslen boost och jobbar med med utjämnande egenskaper. Klicka hem den här.

Har du lyssnar på veckans avsnitt av Beauty & Bubblor?

'); jQuery('#polls-111').detach().appendTo('#polls-111-wrapper'); jQuery('#polls-111-loading').detach().appendTo('#polls-111-wrapper'); });
Loading ... Loading ...

LÄS MER:

Så bra är Glossiers nya lysterprodukt Futuredew

Makeupstjärnan Gucci Westmans bästa beautytips

Beauty & Bubblor listar ansiktsmasker i veckans avsnitt