Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Svenska Instagramkonton för dig som älskar hudvård

11 mar, 2019 
AvMoa Alfredsson
Svenska Instagramkonton för dig som älskar beauty!
Ditt Instagramflöde behöver mer beauty! ELLE:s Moa Alfredsson har valt ut sina favoritkonton att följa som boostar dig med skönhetsinspiration!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi kan inte få nog av hudvård. Ni kan inte få nog av hudvård. Ingen kan få nog av hudvård. Därför delar ELLEs skönhetsbloggare Moa Alfredsson med sig av sina favorit instagramkonton att piffa upp flödet med!

1. @MyFabulousGlow

Ett ljus i en ibland ganska så mörk Instagram värld. Cristian delar med sig av sina bästa hudvårdstips och är en inspirerande röst i kampen emot kroppshets. Plus: han är utbildad fotograf = magiska bilder!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

2. @Hudspecialisten

Kan man kombinera syror? Vad ska man blanda C-vitamin med för att få största effekt på huden? Ingen kan mer om AHA-syra, retinol eller vilket ämne som är effektivast mot acne än hudterapeuten Annika Forsgren. Nörderi när det är som bäst!

 3. @LeyGlow

Bow down to the queen of skönhet på Instagram. Leyla, som också skönhetsbloggar på ELLE.se men det vet ni ju redan, var först på bollen med att skapa ett hudvårdsdedikerat Instagramkonto. Och vad tacksamma vi är för att hon gjorde det! Inspireras av hennes sheetmask-selfies, produkttips och självförtroende!

Annons

4. @ The.skin.coach

Behöver du muntras upp? Ja, då ska du klicka dig in på @the.skin.coach! Hudvård kan vara en massa saker men framför allt ska det vara roligt! Och det förmedlas verkligen här. Och du får inte missa att spana in ansiktsmassageguiden nedan. Magiskt härligt!

https://www.instagram.com/p/BklARX2nWMi/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

5. @Saturdayshelfie

Katjas hudvårdskonto är ett måste för alla oss som har känslig hy. På sin Instagram skriver hon om de bästa produkterna som är anpassade för dig med känsligare hy och melasma. Och detta kombineras självklart med härliga #söndagsmasken bilder och vackra stilleben.

6. @Gustavbrostom

När det kommer till ansiktsmasker finns det ingen, och jag repeterar ingen, som kan slå Gustav Broström. På hans Instagram lär man sig att man inte måste nöja sig med en ansiktsmask utan att man kan kombinera olika sorter för att skapa den perfekta kombinationen för huden. Plus: Han är en magisk fotokonstnär!

7. @Emmaunckel

Följ med bakom kulisserna och in i badrumsskåpen hos ELLEs innehållschef och beautynörd Emma Unckel. Avundas hennes magiska nyrenoverade badrum i 60-talsvillan @Unckelhouse och glöm inte att spana in hennes instastory där du får följa med behind the scenes på ELLE-redaktionen.

Läs mer:

Här är dom bästa produkterna för att bli av med finnar!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons