Superhajpade Glossier lanseras ÄNTLIGEN i Sverige!

Ett av de senaste årens största beautyhyper Glossier börjar i sommar sälja sina populära kultprodukter i Sverige! Kan vi tillägga att vi är mer än redo?
25 april, 2018

Glossier, grundat 2014 av Emily Weiss – tillika grundaren till beautyforumet Into the gloss – har på kort tid skapat ett av de mest efterfrågade och hypade beautyvarumärkena på senare år.

Märket Glossier har kommit till Sverige

Endast sålt via deras egen sajt och med produkter som snabbt blivit kultförklarade och spridits som löpeldar i sociala medier är alla produkter ett resultat av det följare i deras community Into the gloss själva efterfrågat.

Glossier lanseras i Sverige

Lättanvända, inkluderande, enkla att använda och snygga nog att göra sig värdiga en plats i badrumshyllan har flera kultfavoriter som Milky Jelly Cleanser, Boy Brow och Cloud Paint gjort Glossier till en av de största snackisarna i beautyforum världen över. Och inte mindre har efterfrågan blivit då varumärket ENDAST sålt via sin egen kanal och sajt, främst i USA, alltså inte finns tillgängligt i varuhus eller till bredare distribution. Tills nu!

Glossier har varit efterlängtat

”Glossier är mer än bara produkter, det är ett community. Vi har fans över hela världen som, oavsett om de provat en Glossier-produkt eller inte, engagerar sig och interagerar med oss varje dag – på sociala medier eller på Into The Gloss. Som ett företag som sätter kunden i första hand ligger dessa konversationer i centrum för allt vi gör. Vi är glada att göra Glossier tillgängligt för vårt växande community i Sverige – vi är angelägna om att de ska få uppleva och njuta av produkterna som de redan är en inspiration för,” säger Emily Weiss, grundare och CEO på Glossier.

Glossiers Cloud paint är den perfekta tinten för kinden

Cloud paint, den perfekta tinten för kinden är en av bästsäljarna. Går lätt att skräddarsy och blir perfekt naturlig på kinden.

Äntligen har Glossier kommit till Sverige

Glossier kommer börja säljas och skickas till Sverige via deras egen hemsida under juni månad.

Läs mer:

Kakan Hermansson: Hold up! Världens mest hajpade hudvårdsmärke kommer till Sverige

Här är parfymerna som passar din personlighet

Beautysnackisen som ersätter sheetmasken är här!

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: