Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Stor guide: Här är årets bästa beautyprodukter 2017

21 dec, 2017 
AvELLE -redaktionen
44 ELLE-redaktörer världen över har smörjt, sniffat och mejkat. Det här är deras absoluta favoriter! Skönhetsprodukterna som är vinnare i ELLE International Beauty Awards.
Annons

Årets mascara

Petra Windschnurer, beautyredaktör, ELLE Slovenien: ”De korpsvarta pigmenten och strukturen ger känslan av att fransarna är klädda i en glamourös svart klänning. Squeezy-metoden, att man trycker på förpackningen för att få fram formulan, har dessutom fina antistressegenskaper.”

Diorshow pump’n’volume från Dior.

Årets antiage-produkt

Mihaela Batinic, beautyredaktör ELLE Kroatien: ”Äntligen ett ’träningsprogram’ för huden med konkreta resultat som kan ses efter bara 28 dagar. Det allra bästa är att allt händer medan du sover. Allt du behöver göra är att applicera peelingsteget under de första två veckorna, sedan det närande steget under de kommande två veckorna. Det är så enkelt och ger synbart fräschare hud!”

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Visionnaire crescendo från Lancôme.

Årets bodylotion

Carin Hellman, beautyredaktör ELLE Sverige: ”Livräddaren för alla med torr hy! Osannolikt crèmig och ljuvlig – doften och den mjuka texturen transporterar dig direkt till fälten i Provence.”

Shea butter ultra rich body cream från L’Occitane.

Årets schampo

Annons

Elisabeth Martorell, chefredaktör ELLE Frankrike: ”Ett fantastiskt schampo med allt det bästa från naturen, fritt från silikoner och med ett slutresultat där håret glänser från rot till topp!”

 

Aura botanica bain micellaire från Kérastase.

Årets foundation

Claire Thys, beautyredaktör ELLE Belgien: ”Den perfekta grunden för en fräsch och perfekt no-makeup-makeup. Ger huden full täckning och en hälsosam lyster utan att på något sätt bli för täckande.”

Les beiges healthy glow gel touch foundation från Chanel.

Årets mask

Annons

Mamta Mody, beautyredaktör ELLE Indien: ”En svalkande mask som är perfekt för att dämpa röd, irriterad hud. Särskilt när du har tillbringat för mycket tid ute i solen, eller under en stressig period i livet.”

Calendula & aloe soothing hydration masque från Kiehl's.

Årets läpp-produkt

Elisabeth Martorell, chefredaktör ELLE Frankrike: ”Det här är året för flytande, mattröda läppstift! Den avsmalnande spetsen ser till att du inte missar en enda kurva på din mun. Hela 20 nyanser erbjuder ett generöst urval. Färgen sitter länge på läpparna, men var försiktig: du måste vårda läpparna med en fuktgivande balm på natten.”

Annons
Powermatte lip pigment från Nars.

Årets solskydd

Taru Marjamaa, chefredaktör ELLE Finland: ”En härlig produkt för känslig hud. Att den förhindrar att sand från stranden klibbar fast på huden är en sann innovation. Den extra bonusen? Huden känns inte klibbig!”

Årets doft

Carin Hellman, beautyredaktör ELLE Sverige: ”Konceptet, flakongen och den blommiga, krispiga doften är så modern, så elegant.”

Bloom från Gucci.

Årets anti- cellulite-produkt

Annons

Arlette Barrionuevo, beauty- och moderedaktör, ELLE Argentina: ”En härlig gelcrème som ger en retuscherad effekt direkt! Vad jag tycker mest om? Den absorberas nästan omedelbart och kan därför appliceras dag eller natt. Resultatet är otroligt, den minskar synlig apelsinhud och ger en slät känsla.”

Body fit från Clarins.

Årets hudcrème

Arlette Barrionuevo, beauty- och moderedaktör ELLE Argentina: ”Gräddig som en crème, men blir mjuk och glatt som en olja vid applicering. Förutom magisk doft är antiaging-effekten uppenbar: återfuktar, mjukar upp och ger glow med lätt plump-effekt på köpet. En av de mest imponerande texturerna på en crème på åratal!”

Annons
Black rose skin infusion cream från Sisley.

Årets balsam

Claire Thys, beautyredaktör ELLE Belgien: Jag älskar hur denna produkt kombinerar naturliga ingredienser med tekniskt kunnande – och en bra prislapp.”

Botanicals fresh care coriander strength cure masque från L’Oréal Paris.

Årets hårstyling

Annons

Anne Pedersen, beautyredaktör ELLE Danmark: ”Det finns en ny schampo-sheriff i staden! När du väl blivit van vid att applicera skum- versionen får du omedelbart den underbara känslan av ren doft och nytvättat hår.”

Dry shampoo foam från Ouai.

Foto: Morten Qvale studio, Imaxtree

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons