Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSkönhetstrenderna på Met-galan

Sofia Richie Grainge tar tillbaka 00-trenden med concealer på läpparna

31 okt, 2023 
AvLouise Berglund
Sofie Richie Grainge
Foto: TT
Triggervarning om du är millennial. Concealer på läpparna är en grej igen. Sofia Richie Grainge har nämligen tagit tillbaka 00-trenden på Tiktok.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Sofia RichieBrand logo
Det här är Sofia Richie

Alla millennials minns förmodligen tiden då concealer eller foundation användes på munnen. Fjortismodet a la Dessie och Paow där läpparna skulle täckas med ett lager produkt. Och många av oss har förmodligen inte varma känslor kring just den looken idag. För låt oss vara ärliga, det var varken snyggt eller bekvämt, kan vi erkänna såhär i efterhand.

Sofia Richie Grainge har concealer på läpparna

Nu har dock årets it-girl, Sofia Richie Grainge, publicerat ett klipp på Tiktok där hon visar upp hur hon använder två läppstift från YSL. En helt vanlig GRWM-video, tänkte jag och förmodligen alla andra millennials på Tiktok först. Grejen är bara den att hon plötsligt ler in i kameran och säger att ”the cherry on top” är att applicera concealer på underläppen. Hold up! Det här betyder med andra ord att 00-talet letat sig in ytterligare i beautyvärlden.

Annons
@sofiagrainge

Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Millennials skämtar om nya concealertrenden

Med tanke på att allt från den låga midjan och den synliga stringen till Pamela Anderson-luggen och smala ögonbryn är tillbaka är det egentligen inte konstigt att läpparna nu får sig en omgång concealer. Y2K-trenderna fortsätter hålla grepp om mode– och beautyvärlden.

Det har dock inte hindrat millennials på Tiktok från att skämta om 00-talets inte lika subtila concealeranvändande på läpparna.

Till Sofia Richie Grainges försvar får man ändå säga att hennes applicering var mycket mer subtil. Genom att dutta concealer enbart i mitten av läppen blir effekten mer av en ljusare, plumping detalj. För dig som är ute efter en liknande look går den dock också att åstadkomma med ett ljusare gloss eller läppstift som appliceras på samma sätt, efter du använt en något mörkare nyans undertill.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons