3 skönhetstrender att prova 2018 enligt Pinterest

3 skönhetstrender att prova 2018 enligt Pinterest

Sugen på att prova nya skönhetstrender? Pinterest trendspaning lovar färgglada statements för beautyåret 2018. Här är tre beautytrender du kan prova redan i dag.
30 december, 2017

Är du en beauty aficionado som är sugen på att testa något nytt 2018? Look no further! Pinterest har äntligen släppt sin årliga trendspaning inför det kommande året och en av kategorierna som är populärast bland användarna är skönhet.

Beauty – en av de populäraste kategorierna på Pinterest

Plattformens analytiker har tittat på vilka trender som ökat allra mest bland deras 48 miljoner skönhetsintresserade användare. Ska vi tro på deras trendspaningar så kommer 2018 bli ett lekfullt, färgglatt och nytänkande år när det kommer till beauty. Inget är för mycket – samtidigt som allt har en stilren känsla. Här är de 3 beautytrenderna som spås bli riktigt stora 2018, enligt Pinterest. Vilken är din favorit?

3 beautytrender som spås bli stora 2018 – enligt Pinterest:

1. Grafiska naglar

Geometriska former skapade med enkla, men grafiska detaljer kommer att pryda våra naglar år 2018 enligt Pinterests trendspaning. Nedan i minimalistisk tappning hos 3.1 Phillip Lim under New York Fashion Week. En liten detalj som gör stor skillnad!

Vita naglar, en av de lackade med ett svart streck tvärsöver nageln

Foto: Imaxtree

2. Bakåtslickat hår

Hej 80-tal! Den stora 80-talstrenden spås göra en comeback i vår. En glansig backslick passar såväl till vardags som till fest och går enkelt att skapa genom att vattenkamma håret eller med hjälp av stylingprodukter som ger en perfekt wetlook. Designern Prabal Gurung lät sina modeller prova trenden redan under sin modevisning i New York tidigare i år.  snyggt, tycker vi!

Backslickat hår hos Prabal Gurung

Foto: Imaxtree

3. Färgstarka ögon

En färgstark ögonskugga sticker ut och gör ett statement direkt. Om du inte vill gå loss på en hel ögonskugga kan du välja att prova en eyeliner eller kajal i färg istället. Under modeveckan i Milano visade Marni upp färgglada ögonlock i nyanser av blått och grönt, vilket matchades med en i övrigt naturlig make-up.

Färgstark ögonskugga i blått och grönt

Foto: Imaxtree

Läs mer:

5 saker du gör dagligen som skadar ditt hår

Så fixar du dina naglar med lång hållbarhet – utan att behöva gå till salongen

De bästa tipsen som gör dina sköra naglar starkare