Skönhetsredaktör Carin Hellman listar sex skönhetsprodukter som sticker ut

14 jul, 2014 
AvLisa Arnell
Annons
carinhellmanskönhetsfavoriter

Det bästa om skönhet från Elle lägger vi även upp här på ELLE.se. Idag listar skönhetsredaktör Carin Hellman sex produkter du inte får missa. Parfym, torrschampo, hårserum, fransfärg, mirakelpuder och nagellack som har det lilla extra.

av CARIN HELLMAN

PAP_0613_V1_4C_Med
1. La-la-lyft!

Bara namnet, Prêt-à-powder, gör att du vill fylla hela håret med Bumble and bumbles nya torrschampo/volympuder, 245 kr. Ger verkligen det där megalyxiga lyftet à la catwalk.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

LES BEIGES_2014_PRESS RELEASE_08_Europe
2. Vykort från Coco

Nominerad i årets svenska ELLE Beauty awards är mirakelpudret Les beiges healthy glow multi-colour, 545 kr, från Chanel. Tänk ett puder, som är ett rouge, som är en highlighter … Alltså tre delar som kan användas en och en eller alla ihop för ett magiskt ”glow”. Les beiges kommer även som sommarprodukt i den tonade dagcrèmen All-in-one healthy glow fluid, 445 kr.

Annons

Fate POS Womens
3. Parfymmagi

Älska NK för att de plockar ut det mesta och det bästa i nisch-doft-kategorin! Ny, ren doftmagi är parfymhuset Amouage – sanna parfymskatter för den som gillar ren, skär lyx på vacker flakong. Från 1 795 kr, men måste upplevas!

L&S_Quickfix_W_bg_ingen_skugg2
4. Smooth!

Dagen-efter för håret, ja tack. Vår svenska succéduo Lernberger/Stafsing har skippat silikonerna till förmån för broccoliolja i sin nya Quick fix, 245 kr. Ett magiskt serum för frissigt hår.

inez_van_lamsweerde_collaboration
5. Modemix

Modefotografen Inez van Lamsweerde, från fotografduon Inez & Vinoodh, tröttnade på att mixa två av sina favoritlack från Deborah Lippmann för att få en matt, bubbelgumsrosa ton.

Så hon kontaktade Deborah herself och undrade om färgen gick att ta fram – och visst! Resultatet är den alldeles egna tonen Break 4 Love, 169 kr. Inspirerad av Mad men-skådisen January Jones blonda uppenbarelse har Inez porträtterat sig själv för kampanjen.

Cils_Tint
6. Fransfärg

Var beredd på att bli förvirrad – och sedan överlycklig över briljansen med Lancômes nya fransfärg Cils tint, 290 kr. Appliceras som en mascara och ger samma svärta, men inte riktigt samma schvung, men färgen sitter i tre dagar och tål pool, bad och rengöring! Med andra ord en lightversion av fransfärgning, den mattas bara av vartefter dagarna går. Vill du ha extra ”umpf” applicerar du mascara över. Genialiskt, om du frågar mig!

Annons