Shopping och läsarkväll: ELLE + KICKS

29 apr, 2016 
AvLisa Arnell
På torsdagen var det skönhetsshopping i KICKS butik i Mood-gallerian i Stockholm. Läsare och speciellt inbjudna gäster kom för en kväll i doftens tecken!
Annons

ELLE, KICKS och doftpartners bjöd igår in till en härlig shoppingkväll hos KICKS med fokus på dofter från Calvin Klein, Marc Jacobs, Chloe, Beckham, Karl Lagerfeld, Elie Saab och Paco Rabanne.

ELLEs chefredaktör Cia Jansson och skönhetsredaktör Emma Unckel fanns på plats för att prata om dofter och svara på gästernas frågor och hade valt ut sina favoriter i doftdjungeln.

Alla gäster bjöds på vårig dryck från Snapple och god choklad – och som doftpricken över i:et fick alla gäster med sig en goodiebag hem. En torsdagkväll när den är som bäst.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Här är bilderna från kvällen.

Foto Alma Vestlund/Studio Emma Svensson

Annons