Selena Gomez kan släppa eget sminkmärke – allt vi vet

Selena Gomez smink

Dofter, kosmetik, hudvård, hårvård, tvålar, fuktkrämer och oljor står det i registreringen hos patentverket. Allt tyder på att Selena Gomez ska lansera ett eget skönhetsmärke. Här är allt vi vet!
30 oktober, 2019

Selena Gomez är minst sagt on fire just nu. Hon har inte bara släppt dubbla låtar med textrader som får internet att explodera med teorier att musiken måste handla om uppbrottet från Justin Bieber.

Kan släppa eget sminkmärke

Samtidigt som hon släpper ny musik är hon förmodligen i full gång med att skapa ett eget sminkmärke. Under sommaren rapporterade WWD att namnet Selena Gomez registrerats hos det amerikanska patent och registreringsverket.

July Moon productions är enligt WWD namnet bakom ansökan. Varför är det viktigt då? Jo, för att det är namnet på Selena Gomez egna produktionsbolag som hon lanserade redan 2008.

Registreringen av varumärket täcker ”dofter, kosmetik, hudvård, hårvård, tvålar, fuktkrämer och oljor”.

När släpps Selena Gomez smink?

Datum för ett eventuellt första produktsläpp är inte satt. Gomez har själv heller inte kommenterat sin satsning eller hintat om vad som komma skall.

Marie Claire har tidigare rapporterat om att de hoppas att hon ska lansera ett rött läppstift, eftersom det är en färg som Selena ofta bär.

Att döma av registreringen finns det många spår som Selena skulle kunna välja att börja med. Frågan är bara om hon väljer hudvård, smink eller hårvård – eller allting samtidigt.

Selena Gomez smink

Selena Gomez rockar ofta läppstift. Här i nude matchat med röda naglar.

Andra kändisar med eget smink

Det här är inte första gången Selena Gomez är och nosar på skönhetsvärlden. Redan 2011 släppte hon en doft ihop med Adrenalina Inc.

Selena Gomez är inte den första artisten som ger sig in i skönhetsindustrin. Exempel på andra kändisar som lanserat sitt egna sminkvarumärke är Rihanna, Kylie Jenner, Victoria Beckham, Lady Gaga, Millie Bobby Brown, Kat von D och Drew Barrymore.

LÄS MER:

Selena Gomez släpper nya break up-låten Look at her now

Bråkar Selena Gomez och Hailey Bieber om Justin? Allt vi vet!

Selena Gomez om triangeldramat: ”Tryck inte ner andra kvinnor”

Hailey Bieber svarar på kritiken efter ”bråket” med Selena Gomez

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: