Artikeln innehåller reklamlänkar

Så sminkar du dig som Noora i Skam

06 apr, 2017 
AvJohanna Lejon
Matt bas – och perfekt röda läppar. ELLE avslöjar hur du sminkar dig som Noora i Skam.
Annons

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Karaktären Noora i norska succéserien Skam får oss verkligen att sukta efter en blek, matt, bas, röda läppar och den perfekta blonda pagen. Nedan förklarar vi hur du skapar looken – steg för steg.

1. Nooras hy är jämn och matt. Looken fixar du men hjälp av concealer och BB-cream.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

BB Skin Perfecting Cream, från Clarins. (länk till butik)

Annons

2. Den matta looken fixar du med hjälp av ett puder.

3. Nooras ögonbryn är alltid on fleek. Att fixa dem, för den bästa Noora-looken, är ett måste. Använd skugga och bryngel.

Annons

4. Sist men inte minst är det så dags för de röda läpparna! I ett avsnitt säger Noora att hennes läppstift kommer från Clinique. Exakt vilken nyans Noora använder vet vi dock inte. Ett av förslagen från Clinique själva är att det kan röra sig om Pop Lip Colour i färgen Cherry Pop.

Annons