Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Så ser Maria Nilsdotters Glossybox ut...

21 nov, 2014 
AvEmma Svensson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
MariaNilsdotter2014
marianilsdotter_glossybox_2

Decembers Glossybox för i år är designad av ingen mindre än smyckesdesignern Maria Nilsdotter. Boxens utseende är hämtat från Marias skissbok, med fina drag av blyerts och synliga papperslinjer. Boxen har fått en skimrande och mystisk look inspirerad av korpens lekfulla sätt och dragning till allt som glimmar.

Annons

– Korpar är väldigt lekfulla varelser och dras till skinande och glittrande ting, något som symboliseras med hjälp av diamanterna på boxen. Historien om korparna valde jag då den speglade tanken på hur man dras till en Glossybox och dess innehåll, säger Maria Nilsdotter.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Maria Nilsdotters design karaktäriseras av symboliska figurer, oväntade vinklar och provocerande kontraster. Hennes smycken refererar till en mystisk fantasivärld inspirerad av sägner och mytologi. Vi tänker spontant att boxen är suverän som smyckeförvaring (helst fylld med Marias smycken givetvis).

av MARIA AHLGREN foto KRISTIAN LÖWEBORG, GLOSSYBOX m.fl

Maria-Nilsdotter-for-GLOSSYBOX1

Maria Nilsdotter SS15

Annons