Artikeln innehåller reklamlänkar

Så fin är & Other stories nya veganska kroppserie

Så fin är & Other stories nya veganska kroppserie

& Other stories egna kropps- och hudvårdsprodukter är en favorit för många – bra prisläge, lyxiga dofter och mjuka formulas i förpackningar som gärna pryder badrumsskåpet och handfatet. Nu släpps en vegansk kroppskollektion som är en hyllning till vår svenska huvudstad.
31 augusti, 2020

Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021
Slå på ljud

 

& Other stories egna kropps- och hudvårdsprodukter är en favorit för många av oss – bra prisläge, goda lyxiga dofter och mjuka formulas i förpackningar som gärna pryder badrumsskåpet och handfatet.

Den 1 september släpper så  & Other Stories en vegansk kroppskollektion till deras befintliga skönhetsutbud. Serien består av nio olika produkter och bland dem återfinns kroppskrubb, oljor, handkräm, kroppstvålar och läppbalsam – alla registrerade av Vegan Society.

Alla tre serier  har minimalistiska men ändå distinkta dofter; ‘Humlegården’, ‘Lärkstaden’ och ”Fjäderholmarna’ – en hyllning till vår huvudstad.

För att bo i Sverige, ett ställe med fyra olika årstider och omväxlande klimat, har inspirerat produktteamet på & Other stories. Kollektionen har blivit till nio olika produkttyper med en bas av två ingredienser: bomullsfrö och havre. Dessa ingredienser har fuktgivande egenskaper och är kända för sina vårdande och närande förmågor.

Hanna Grönstedt är Product manager på & other stories och varit med  i utvecklingen av serien:

Vad innebär en registrering av Vegan Society?

– Vegan Society är den äldsta och ursprungliga veganorganisationen i världen. En registrering av Vegan Society garanterar att produkten och tillverkningsprocessen är fri från animaliska produkter, biprodukter och derivat – men också att produkten inte har testats på djur.

Vad är så speciellt med detta sortiment?

– Det som är unikt för oss med den här hudvårdsserien är framförallt den höga kvaliteten av naturligt ingredienser, registreringen av Vegan Society och förpackningar gjorda av återvunnen PCR-plast, aluminium och glas.

– Den här serien är dessutom en hyllning till vår Stockholm Ateliers hemstad med de tre olika doftlinjerna Humlegården, Lärkstaden och Fjäderholmarna. 

Vad är huvudingredienserna?

– Vi har baserat alla formuleringar på två högkvalitativa ingredienser; bomullsfrö och havre. 

Fjäderholmarna Hand cream. Finns att köpa här.  (länk till & Other Stories)

Lärkstaden Body oil. Finns att köpa här.  (länk till & Other Stories)

Humlegården Body wash. Finns att köpa här.  (länk till & Other Stories)

Kollektionen har precis lanserats och finns att köpa här.  (länk till & Other Stories)

LÄS MER:

9 nya parfymer du kommer att älska att bära hösten 2020

Trendiga frisyrer att satsa på hösten 2020