Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Så fin är & Other stories nya veganska kroppserie

31 aug, 2020 
& Other stories egna kropps- och hudvårdsprodukter är en favorit för många – bra prisläge, lyxiga dofter och mjuka formulas i förpackningar som gärna pryder badrumsskåpet och handfatet. Nu släpps en vegansk kroppskollektion som är en hyllning till vår svenska huvudstad.
Annons

Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021Brand logo
Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021

 

& Other stories egna kropps- och hudvårdsprodukter är en favorit för många av oss – bra prisläge, goda lyxiga dofter och mjuka formulas i förpackningar som gärna pryder badrumsskåpet och handfatet.

Den 1 september släpper så  & Other Stories en vegansk kroppskollektion till deras befintliga skönhetsutbud. Serien består av nio olika produkter och bland dem återfinns kroppskrubb, oljor, handkräm, kroppstvålar och läppbalsam – alla registrerade av Vegan Society.

Alla tre serier  har minimalistiska men ändå distinkta dofter; ‘Humlegården’, ‘Lärkstaden’ och ”Fjäderholmarna’ – en hyllning till vår huvudstad.

Annons

För att bo i Sverige, ett ställe med fyra olika årstider och omväxlande klimat, har inspirerat produktteamet på & Other stories. Kollektionen har blivit till nio olika produkttyper med en bas av två ingredienser: bomullsfrö och havre. Dessa ingredienser har fuktgivande egenskaper och är kända för sina vårdande och närande förmågor.

Hanna Grönstedt är Product manager på & other stories och varit med  i utvecklingen av serien:

Vad innebär en registrering av Vegan Society?

– Vegan Society är den äldsta och ursprungliga veganorganisationen i världen. En registrering av Vegan Society garanterar att produkten och tillverkningsprocessen är fri från animaliska produkter, biprodukter och derivat – men också att produkten inte har testats på djur.

Annons

Vad är så speciellt med detta sortiment?

– Det som är unikt för oss med den här hudvårdsserien är framförallt den höga kvaliteten av naturligt ingredienser, registreringen av Vegan Society och förpackningar gjorda av återvunnen PCR-plast, aluminium och glas.

– Den här serien är dessutom en hyllning till vår Stockholm Ateliers hemstad med de tre olika doftlinjerna Humlegården, Lärkstaden och Fjäderholmarna. 

Vad är huvudingredienserna?

– Vi har baserat alla formuleringar på två högkvalitativa ingredienser; bomullsfrö och havre. 

Fjäderholmarna Hand cream. Finns att köpa här.  (reklamlänk)

Annons

Lärkstaden Body oil. Finns att köpa här.  (reklamlänk)

Humlegården Body wash. Finns att köpa här.  (reklamlänk)

Annons

Kollektionen har precis lanserats och finns att köpa här.  (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons