Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Rockstjärnan Staz Lindes är YSL:s nya musa

07 dec, 2016 
Möt YSL:s nya, coola musa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hon är född i London, ”spottades” i Santa Monica och bor nu i L.A. Staz Lindes är dotter till Dire Straits-gitarristen Hal Lindes och spelar själv i rockbandet The Paranoyds. Nu blir rock-dottern YSL Beautys nya ambassadör.

”När jag gick i High School kopierade jag alltid franska skådespelerskors stil, särskilt skådespelerskorna som M. Saint Laurent klädd. På det sättet har jag alltid haft en stark känsla av tillhörighet till varumärket. Yves Saint Laurent Beauty är för mig sinnebilden av youthful, cool, edgy and luxurious, och jag är stolt över att vara en del av teamet som ambassadör för makeupen.”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vi längtar redan till att se coola Staz mejkad i YSL:s vårlook inför 2017. Här en liten kik på två av de mest åtråvärda produkterna som kommer att släppas i januari:

couture-palette-collector-the-street-i

Couture palette for eyes, 560 kr.

Annons
face-palette-collector-the-street-i

Face palette collector, 455 kr.

LÄS OCKSÅ:

Anthony Vaccarellos första kollektion för Saint Laurent

Hedi Slimane lämnar Saint Laurent

Saint Laurents visning på Palladium — de 25 bästa looksen

Annons