Rockstjärnan Staz Lindes är YSL:s nya musa

07 dec, 2016 
Möt YSL:s nya, coola musa.
Annons

Hon är född i London, ”spottades” i Santa Monica och bor nu i L.A. Staz Lindes är dotter till Dire Straits-gitarristen Hal Lindes och spelar själv i rockbandet The Paranoyds. Nu blir rock-dottern YSL Beautys nya ambassadör.

”När jag gick i High School kopierade jag alltid franska skådespelerskors stil, särskilt skådespelerskorna som M. Saint Laurent klädd. På det sättet har jag alltid haft en stark känsla av tillhörighet till varumärket. Yves Saint Laurent Beauty är för mig sinnebilden av youthful, cool, edgy and luxurious, och jag är stolt över att vara en del av teamet som ambassadör för makeupen.”

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi längtar redan till att se coola Staz mejkad i YSL:s vårlook inför 2017. Här en liten kik på två av de mest åtråvärda produkterna som kommer att släppas i januari:

couture-palette-collector-the-street-i

Couture palette for eyes, 560 kr.

Annons
face-palette-collector-the-street-i

Face palette collector, 455 kr.

LÄS OCKSÅ:

Annons
Innehåller annonslänkar