Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Rädda vintertorr hy med layering – tips från Beauty & Bubblor avsnitt 49

Beauty och Bubblor avsnitt 49

Rädda din torra vinterhud med layering! Beauty & Bubblor ger dig alla svar och de bästa shoppingtipsen i avsnitt 49 av podden!
18 december, 2019

Emma och Frida har tagit plats i poddstudion direkt efter en ordentlig hudvårdsrenovering på salong. Båda brassade på riktigt ordentligt med syrapeelingen PRX T33, Dermapen 4 och avslutningsvis några duttar med botox. Det och så mycket mer går Frida och Emma igenom i veckans avsnitt av ELLEs skönhetspodcast Beauty & Bubblor.

Det pratas även om “layering”, alltså lager på lager – och vad det egentligen innebär i en hudvårdsrutin. Emma och Frida delar i vanlig ordning med sig av sina bästa produkter – och den här veckan tipsar de om produkter som passar att skämma bort sitt ansikte med nu under vintern. Så klart finns hela produktlistan från avsnittet. Så se till att lyssna, inspireras och lär dig mer i avsnitt 49 av Beauty & Bubblor. Enjoy!

Det blir en hel del snack om Glossiers nya hybridprodukt. Wow-känsla deluxe.

Glöm inte att följa Beauty & Bubblors alldeles egna Instagramkonto där Frida och Emma kontinuerligt delar med sig av beauty-pepp och behind-the-scenes från både skönhetsbehandlingar och spännande inspelningar.

Lyssna på avsnitt 49 av Beauty & Bubblor:

Produkter för en vintertorr hy:

1. Essence, Filorga

En återfuktande essence från Filorga som boostar med fukt och lyster.

En återfuktande essence från Filorga som boostar med fukt och lyster. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Ansiktsolja, Kjær Weis

Ansiktsolja från danska skönhetsmärket Kjær Weis.

Ansiktsolja från danska skönhetsmärket Kjær Weis. Finns att klicka hem här. (reklamlänk från Apprl)

3. Serum-hybrid, Glossier

Den senaste hero-produkten från Glossier är hybridprodukten Future due är ett oljebaserad serum som även gör sig fin som primer under makeup. Den bidrar med en känsla och look av naturlig lyster. Finns att klicka hem här.

LÄS MER:

Årets bästa skönhetsprodukter 2019 – alla produkter från avsnitt 48 av Beauty & Bubblor

Årets hår- och beautytrender på Nobel 2019

Årets 7 glammigaste skönhetsprodukter till nyårsfesten