Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Prova nageltrenden: 3 x himmelskt blått

08 maj, 2014 
AvMaria Ahlgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

bluenails

Testa en av vårens hetaste nageltrender – den är sval som en sommarbris. Krämigt himmelsblå naglar passar lika bra till slitna denims som studentklänningen. Eller brudklänning för den delen – passa på att ticka av den lyckobringande ”någonting blått”-biten. Mycket roligare än klassisk fransk festmanikyr. Haka på trenden med något av ELLEs himmelsblå favoriter.

Deborah Lippmann Blue Orchid, 169 kr
Elizabeth Arden Sailor Girl, 220 kr
Essie Truth or Flare, 129 kr

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tips! För en riktigt lyxig proffslook, grunda med utjämnande baslack, till exempel Essie Ridge Filler. Dra över ett lager lack tvärs över nagels kant för att ”låsa in” färgen på nageln och slipa snabbt kantskav. Avsluta med högglansigt topplack, som dessutom får lacket att sitta längre och snyggare. ELLE gillar Max Factor Glossifinity Topcoat och Seche Vite Dry Fast Topcoat.

av MARIA AHLGREN foto IMAXTREE

Mischka emn S14 008

Till Badgley Mischka SS14 användes Deborah Lippmanns Blue Orchid. 

blue1

Sveriges nageldrottning Frida Selkrik på Fridas i Stockholm fixade en himmelsk kalasmanikyr. Den raka formen ger en elegant touch. Bonus för snygg kontrast mot rosédrinken!

Annons