Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Proenza Schouler släpper parfym

04 jun, 2015 
AvNina Campioni
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fashionistas, säg det i kör: Äntligen!

Idag meddelade L’Oreal att man signat ett kontrakt med designduon Proenza Schouler.

– Vi har alltid drömt om att skapa en doft och att få göra det tillsammans med en världsledare inom skönhetssegmentet känns overkligt. Vi ser fram emot att översätta vår visuella estetik till den delikata och emotionella doftvärlden, säger Jack McCollough och Lazaro Hernandez i ett uttalande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Duon har tidigare tassat på skönhetsmarknaden tillsammans med MAC då man skapade en mindre kollektion innehållande bland annat eyeliner, läppstift och rouge. Kanske kan vi våga drömma om än fler spännande produkter tillsammans med L’Oreal nu?

– Jag hoppas att doften speglar Proenza Schoulers urbana coola stil.  Och att parfymen bjuder på en överraskning både i flaçonen och doftupplevelsen, säger Jenny Fredriksson, moderedaktör på Elle.

Något exakt datum för parfymsläppet finns inte idag, men vi hoppas på den gamla klassikern ”så snart det bara är möjligt”.

Proenza Schouler startades 2002 i New York av designduon som hade träffats när de bägge pluggade på Parsons School of Design.

Jack McCollough och Lazaro Hernandez, killarna som ligger bakom märket Proenza Schouler.
Jack McCollough och Lazaro Hernandez, killarna som ligger bakom märket Proenza Schouler.
Annons