Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Beauty & Bubblor tipsar om effektiva sommarprodukter

Beauty och Bubblor avsnitt 29

ELLE listar produkterna som Emma Unckel och Frida Fahrman tipsar om i veckans avsnitt av Beauty & Bubblor. Lyssna på avsnittet och klicka hem produkterna nedan.
01 augusti, 2019

Frida Fahrman är precis hemkommen från sin Hamptons-vistelse medan Emma Unckel är i semesterparadiset Puerto Banus i Marbella. Det bjuds på en härlig semesteruppdatering med ett och annat tips på effektiva hudvårdsprodukter.

Såhär i sommartider är hyn i lite extra stort behov av en härlig boost – och effektiva sätt att behålla brännan. Därför delar de med sig av varsin update från skönhetsvärlden, där det blandas nya favoriter med gamla trotjänare.

Vilka rutiner följer med på semestern och vilka nyckelprodukter är extra viktiga just nu? Lyssna på avsnitt nummer 29 och få alla svar! Produktlistan kommer i slutet av avsnittet i vanlig ordning.

Lyssna på avsnitt 29 av Beauty & Bubblor här

Är du sugen på att lyssna på veckans avsnitt? Klicka på spelaren nedan och glöm inte att prenumerera för att inte missa kommande avsnitt.

1. Kommande nyheter, Skin Treat

Emma delar av sig av tre kommande favoriter från Skin Treat, som finns tillgängliga hos Kicks. Hör allt om nyheterna i podden och hitta hela utbudet från Skin Treat här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Kroppsskrubb, Molton Brown

Kroppsskrubben Heavenly Gingerlily från Molton Brown.

Emma tipsar om kroppsskrubben Heavenly Gingerlily från Molton Brown. Klicka hem produkten och upptäck mer från Molton Brown här! (reklamlänk från Adtraction)

3. Dagkräm, Filorga

Ett måste till Frida är dagkrämen Super-perfecting Radiance cream från Filorgas serie Oxygen-glow

Ett måste till Frida är dagkrämen Super-perfecting Radiance cream från Filorgas serie Oxygen-glow. Klicka hem produkten och upptäck mer från sortimentet här! (reklamlänk från Adtraction)

4. Nattmask, Filorga

Nattmasken Supreme multi-correction night mask från Filorga är också en favorit.

Nattmasken Supreme multi-correction night mask från Filorga är också en favorit. Klicka hem produkten och upptäck mer från sortimentet här! (reklamlänk från Adtraction)

5. Ansiktsmask, Exuviance

Det pratas om den effektivt djupverkande och fuktgivande ansiktsmasken Deep hydration treatment från Exuviance

Det pratas om den effektivt djupverkande och fuktgivande ansiktsmasken Deep hydration treatment från Exuviance. Klicka hem produkten här! (reklamlänk från Adtraction)

6. Syrapads, Exuviance

Skinrise bionic Tonic från Exuviance.


Skinrise bionic Tonic från Exuviance är syrapadsen som både Frida och Emma har som favorit. Lyssna på veckans avsnitt för att höra Fridas smarta semestertips. Klicka hem produkten här!  (reklamlänk från Adtraction)

7. Ansiktsolja, Akademikliniken

Pure glow oil från Akademikliniken.


Pure glow oil från Akademikliniken är en lyxig och intensivbehandlande C-vitaminolja som aktivt jobbar för hudens barriär. Klicka hem produkten här! (reklamlänk från Adtraction)

8. Serum, Akademikliniken

Pure active serum från Akademikliniken.


Pure active serum från Akademikliniken är ett exfolierande AHA-serum som effektivt stärker hudens struktur och jobbar utjämnande för både hud och hudton. Klicka hem produkten här! (reklamlänk från Adtraction)

Läs mer:

Beauty & Bubblor listar mirakeltipsen mot dålig hy

10 skönhetsmåsten från avsnitt 22 av Beauty & Bubblor

Veckans shopping från Beauty & Bubblor avsnitt 21