Artikeln innehåller reklamlänkar

& Other Stories släpper ny kosmetikkollektion

05 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
I dag lanserar & Other Stories den nya kosmetikserien Paris Atelier Make-up. Serien är en fortsättning på förra årets släpp av kroppsprodukterna i Paris Atelier Beauty och är precis som sin föregångare baserad på naturliga ingredienser med fransk härkomst.
Annons

– Franska skönhetshemligheter har en fängslande kraft som vi ville fånga. Vi bestämde oss för att skapa naturliga skönhetsprodukter med premiumkänsla, baserade på en idé om oemotståndliga klassiker. De skräddarsydda formuleringarna innehåller naturliga franska ingredienser som gör den här serien såväl tidlös som modern och för in en air av parisisk flärd I din sminkväska, säger Frida Fagerholm, beautyansvarig på & Other Stories.

Paris Ateliers make-up-serie innehåller produkter för bas, kinder, läppar, ögon och naglar – alla med aktiva ingredienser med franst ursprung.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Varje aspekt av den här serien är inspirerad av Frankrike – färger, formuleringar och ingredienser – och samlar ett urval av tidlösa produkter. Även designen utforskar det franska arvet genom att referera till fraser och detaljer från botanikböcker. Med en färgpalett för alla hudtoner gör den här kollektionen det möjligt för alla att hitta sin inre fransyska”, skriver & Other Stories i ett pressmeddelande.

Annons

Serien är skapad i nära samarbete med Catarina Åberg som är kemist på & Other Stories

– Att ta fram en naturlig make up- serie i premiumsegmentet både adderar en ny dimension till Stories skönhetsavdelning och reflekterar ett nytt sätt att tänka i skönhetsindustrin. Paris Atelier Make-up är inspirerad av Paris allmäna stadsodlingar och vi har utvunnit aktiva ingredienser från frukter, grönsaker och träd – alla med certifierat franskt ursprung, berättar Catarina.

& Other Stories Paris Atelier Make-up finns tillgängligt i butik och på stories.com från och med 5 oktober 2017.

Annons
Annons
Annons

 

Annons

Foto & Other Stories

Annons
Innehåller annonslänkar