Artikeln innehåller reklamlänkar

& Other Stories släpper ny kosmetikkollektion

& Other Stories släpper ny kosmetikkollektion

I dag lanserar & Other Stories den nya kosmetikserien Paris Atelier Make-up. Serien är en fortsättning på förra årets släpp av kroppsprodukterna i Paris Atelier Beauty och är precis som sin föregångare baserad på naturliga ingredienser med fransk härkomst.
05 oktober, 2017

– Franska skönhetshemligheter har en fängslande kraft som vi ville fånga. Vi bestämde oss för att skapa naturliga skönhetsprodukter med premiumkänsla, baserade på en idé om oemotståndliga klassiker. De skräddarsydda formuleringarna innehåller naturliga franska ingredienser som gör den här serien såväl tidlös som modern och för in en air av parisisk flärd I din sminkväska, säger Frida Fagerholm, beautyansvarig på & Other Stories.

Läs också: & Other Stories i samarbete med Kim Gordon

Paris Ateliers make-up-serie innehåller produkter för bas, kinder, läppar, ögon och naglar – alla med aktiva ingredienser med franst ursprung.

Här kan du klicka hem produkterna. (länk till butik)

”Varje aspekt av den här serien är inspirerad av Frankrike – färger, formuleringar och ingredienser – och samlar ett urval av tidlösa produkter. Även designen utforskar det franska arvet genom att referera till fraser och detaljer från botanikböcker. Med en färgpalett för alla hudtoner gör den här kollektionen det möjligt för alla att hitta sin inre fransyska”, skriver & Other Stories i ett pressmeddelande.

Serien är skapad i nära samarbete med Catarina Åberg som är kemist på & Other Stories

Läs också: & Other Stories lanserar nytt koncept för hemmet – se de första bilderna

– Att ta fram en naturlig make up- serie i premiumsegmentet både adderar en ny dimension till Stories skönhetsavdelning och reflekterar ett nytt sätt att tänka i skönhetsindustrin. Paris Atelier Make-up är inspirerad av Paris allmäna stadsodlingar och vi har utvunnit aktiva ingredienser från frukter, grönsaker och träd – alla med certifierat franskt ursprung, berättar Catarina.

& Other Stories Paris Atelier Make-up finns tillgängligt i butik och på stories.com från och med 5 oktober 2017.

 

Foto & Other Stories