Ögonen! Läpparna! Håret! Här är finaste beautylooksen från modeveckan

Två av tre dagar har passerat av Fashion Week Stockholm. ELLE summerar och listar de snyggaste beautylooksen – hittills.
30 augusti, 2018

Färgglada läppar, sotade ögon och ett hår som ser riktigt smutsigt ut. Det är bara några av alla makalösa beautylooks som vi tar med oss (och låter oss inspireras av!) från modeveckan.

1. Färgglada läppar!

Glöm trötta färger som rött, rosa och orange. Nu är det blått och grönt som gäller. Inte på ögonen utan på läpparna. Satsa på ett par riktiga statement-läppar i höst (och i vår!). Dessa såg vi på catwalken hos Naim Josefi.

2. Sotade ögon 2.0

Modellerna på Emelie Janrells visning tog onekligen de sotade ögonen till en ny nivå! Glöm den klassiska, lätt sparsamma, sotningen och ös på med skuggor. Gärna ut över tinnigarna. Inte bara i svart utan också i skimrande kulörer, som lila.

3. Skippa det nytvättade håret

ÄNTLIGEN är det otvättade håret fashion. Hur less är man inte på nytvättat sidensvans-hår som aldrig ligger som man vill utan bara flyger in i fejset? Hos Emelie Janrell fick vi se att hår inte alls behöver vara sådär fluffigt perfekt för att se bra ut. Gillar du ändå nytvättat hår men vill åt en fejkad otvättat känsla: styla med en produkt (ett tips är att använda en olja!) för en ”otvättad” look.

4. Lååånga naglar

Glada nyheter till dig som gillar riktigt långa naglar: nu är det hetare än någonsin. Visst kan korta välformade naglar med fransk manikyr vara flott och fint men lite tråkigt är det allt. Kör more is more-tänket kring naglarna i höst – och kommande vår! Naglarna nedan syntes hos Emelie Janrell.

5. Låt läpparna glänsa!

Hos Ida Sjöstedt låg fokus på nudefärgade läppar med glans. En look vi gärna matchar med jeans och beige stickad tröja i höst.

6. Osminkad är det nya sminkad

Hos Filippa K dominerade den osminkade looken. En dröm för den som älskar att skapa en naturlig bas. Och för oss alla som helt enkelt är för lata för att sminka oss om morgonen. Hetaste tipset för denna look: skippa mascaran!

Läs också: Björks knoppfrisyr är tillbaka – se bilderna från modeveckan

Foto Fashion Week Stockholm