Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Vinterns härliga parfymnyheter – 6 dofter för alla

19 dec, 2021 
vinterns nya parfymer 2021
Kryddig och varm eller söt och sensuell? Vinterns underbara dofter omfamnar huden lika fint som en mysig kashmirkofta. ELLE listar säsongens härliga parfymnyheter för alla näsor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Parfym är fantastisk på många sätt. En doft kan ta oss till platser vi besökt, få oss att tänka på och minnas personer i vår närhet och kan skapa känslor som lugn, glädje – och styrka. Fler och fler vågar lämna sin signaturdoft för att istället bygga upp en doftgarderob.

Vinterns härliga doftnyheter

Minimalistiskt à la Bottega Veneta eller elegant och varm som Aerin? ELLE listar de nya favoriterna att addera i samlingen!

Illusione For Her Tonka Solaire EdP – Bottega Veneta

Minimalistisk, modern och mjuk. Den senaste parfymen Illusione for her tonka solaire gör en fantastisk doftresa under dagen. Från blommig och frisk där citrusnoter, svarta vinbär och fikonblad tar plats, till mjuk och mysig med cederträ i basen.

ANNONS Illusione For Her Tonka Solaire EdP finns att köpa här.

Parfym från bottega veneta
Klicka på bilden för att komma direkt till doftnyheten från Bottega Veneta.

November Violet EdP – Savour

En av Sveriges främsta doftexperter Linda Landenberg, lanserade under sena hösten nya Savour. Märket består av sju verk som alla har fantastiska historier. Den optimala parfymen att bära när mörkret faller är November Violet som beskrivs: "doft som handlar om kontrasterna då en envis vårblomma slår ut under en grå dag i november". Och visst ser vi det framför oss! Doften har bland annat noter av viol, heliotrop, sandelträ, ekmossa och patchouli.

Annons

ANNONS Här kan du läsa mer om November Violet.

savour parfym
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Cedar Violet EdP – Aerin

Violblad, cederträ och ambra – Cedar Violet från Aerin är definitionen av en krispig vinterdag! Den eleganta och varma doften har sandelträ i basen, cederträ i hjärtat och frisk viol och liljekonvalj i toppen.

ANNONS Här kan du läsa mer om Cedar Violet.

aerin parfym 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Mumbai Noise EdP – Byredo

Byredos senaste doft Mumbai Noise, beskrivs som grundaren Ben Gorhams hyllning till Mumbais fartfyllda gator. I doftens bas finns agra- och sandelträ, som följs upp av söt tonkaböna och kaffe i hjärtat. Doften avslutas med örten Davana som odlas i just Indien. Mjuk och mystiskt men samtidigt krämig och varm – här är doften som garanterat väcker nyfikenhet.

Annons

ANNONS Här kan du köpa Mumbai Noise EdP.

Byredo Mumbai Noise
Klicka på bilden för att komma direkt till nya doften från svenska Byredo.

LÄS MER: 12 fantastiska dofte från Sveriges parfymhus!

Replica Autumn Vibes – Maison Margiela

En kryddig bas med kardemumma möter varm cederträ – precis som namnet tyder ger Replica Autumn Vibes riktiga höstkänslor. I den förtrollande doften finns också noter av grankåda och rosépeppar som skapar en vintrig och härlig doftcocktail.

ANNONS Här kan du läsa mer om Replica Autumn Vibes.

replica parfym 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

Naturelle EdP – Chloé

Chloés senaste parfym Naturelle har ingen typisk doft för det mörkare vinterhalvåret, men de blommiga och välkomponerade noterna skapar en riktig doftsymfoni. Parfymen känns tidlös i sin doft, och modern i sitt tänk. Doften är vegansk och innehåller ingredienser med 100 procent naturligt ursprung. Vi hittar till exempel ekologisk och handplockad ros och marockansk neroli i hjärtat av doften. I basen finns cederträ och i toppen av doftpyramiden finns svarta vinbär.

Annons

ANNONS Här kan du läsa mer om Naturelle från Chloé.

chloe doft parfym nyhet 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till nyheten från Chloé.
4 snabba med Mona MasrourBrand logo
4 snabba med Mona Masrour
Annons
Annons