Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Nya skönhetstrenderna du måste prova redan idag!

11 jan, 2015 
AvMaria Ahlgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ett nytt beautyår är här! Ut med det gamla, in med det nya. Elle.ses skönhetsredaktör Maria Ahlgren väljer ut sex superenkla – och januaribudgetvänliga – detaljer att anamma redan idag.

Carven emn S15 014

Carven SS15

1. NOPE TILL NOPP!

Magasinera pincetten, brynpennan och skuggorna! 2015 är de oplockade, lätt spretiga, brynens tid. Även tunnare bryn släpps ut i det fria. Sätt fart på tillväxten med brynnäring, som XBrow (ca 349 kr).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

 

Jacobs bbt S15 017

Marc Jacobs SS15

Annons

2. HEJ NUDIST!

Marc Jacobs skickade ut modellerna med noll – ja, NOLL – makeup. Hos Proenza Schouler användes enbart concealer. Är man inte 18-årig modell är den helstrippade looken inte lätt att komma undan med, men vi fuskar fram synbart naken hy med fjäderlätt foundation, som nya Maybelline Dream Wonder Nude foundation (149 kr).

beautyss15_trends

Chloé SS15, Balmain SS15

3. SÖNDAGSMORGONBLICK

Omålade ögon fortsätter regera i modevärlden. Mascaran lös med sin frånvaro på creddiga visningar som Carven, Balmain och Acne. I verkliga livet är däremot looken inte helt okomplicerad – det vet alla som möter en rödstrimmig blick under tunga ögonlock varje morgon. Kompromissen hittar vi i det semi-målade ögat à la Chloé. Mascara enbart på övre fransraden öppnar upp blicken utan att inkräkta på den råa ”just rullat ur sängen”-känslan. Vi spår att detta är året när fransfärg och fransböjaren blir vår bästa vän. Samt ögondroppar – makeupartister svär vid återfuktande droppar för en stjärnklar twinkle mot snövit vita. Vi gillar nya Red-I (199 kr på apotek). Glossa ögonlocket lätt med Estelle & Thild Lip Balm i hudfärgade Precious Pearl (149 kr). God morgon!

Annons
Rodriguez bbt S15 004

Narciso Rodriguez SS15

4. KATTIGA LINJER

Ingen säsong är komplett utan en ny variant av svart eyeliner. Vi föll som furor för linjerna hos Narciso Rodriguez, som startar vid ögats mitt och löper förbi ögonvrån. Bonus – SÅ mycket enklare att både måla och bära jämfört med forna säsongerns grafiska krigsmålningar (som vi ärligt talat aldrig ens provade). Och inget svart skräp i ögonvrån! Mjau. MAC Fluidline i Blacktrack gör jobbet varje gång (180 kr).

Annons
balayage_trend_ss15

Etro SS15

5. SOLBLEKT AURA

En gång för alla lägger vi ombren till handlingarna för den här gången. 2015 års färgas svallen helst enligt klassiska balayage-metoden. Istället för skarpa kontraster vill vi ha mjuka, naturliga övergångar. Färgen målas på håret med fri hand med resultat att nyanserna tycks smälta in i varandra utan början eller slut.

naglar_ss15

Hilfiger SS15, Versace SS15

Annons

6. LATA FLICKORS MANIKYR

Och nu – manikyren som garanterat inte kladdar, flagar eller tar ett helt avsnitt av The Affair på sig för att torka! Den nakna, korta nageln är vårens melodi. Men tro inte du kommer undan utan insats – nikotingula naglar, ojämna längder och fnasiga nagelband är bannlysta. Bjud tassarna på mini-spa hemma. Good As Gone nagellacksremover från Essie tar inte bara bort lack, utan ljusar även upp nagelytan och trollar bort fläcker (99 kr). Ett dopp i pressad citronsaft är också en beprövad klassiker. Slösa med närande olja på nagelbanden – vi gillar Nail Food från Scratch Nails (180 kr).

 

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons