Nu kommer Jo Malone London till Sverige

Nu lanseras Jo Malone äntligen i Sverige. I morgon öppnas en stor disk med produkterna på Åhléns City i Stockholm.
26 april, 2017

I morgon, torsdagen den 27 april, lanserar Åhléns, samt Kicks, som första återförsäljare i Sverige, Jo Malone London. På Åhléns City Stockholm öppnas dessutom en stor disk fylld med de väldoftande produkterna för både kropp och välbefinnande samt en ”Tasting bar” som erbjuder hand- och armmassage.

Jo Malone London är kända för sina eleganta parfymer, lyxiga doftljus och behagliga bad- och kroppsvårdsprodukter. Den omsorgsfulla paketeringen i den numera ikoniska svartvita lådan har även gjort Jo Malone London till den perfekta presenten.

Lanseras nu i Sverige

– Äntligen har vi landat i Sverige och på Nordens största skönhetsdestination, Åhléns City Stockholm. Vi ser framemot att få introducera Jo Malone Londons värld av spännande dofter, allt från den klassiska doften Lime Basil & Mandarin till nyheter som Basil & Neroli, säger Gitte Nielsen, Brand manager Jo Malone London, i ett pressmeddelande.

Sedan lanseringen 1994, då även Lime Basil & Mandarin lanserades, har Jo Malone London fortsatt att vara i framkant med parfymer med oväntade ingredienser och doftkombinationer. Varje doft är gjord för att bäras enskilt eller i kombination med en annan parfym, vilket gör det möjligt att skapa sin egna unika doft. Vid disken på Åhléns City Stockholm erbjuds konsultation i hur du på bästa sätt kombinerar de olika dofterna för att skapa din signaturdoft.

– Jo Malone London har varit ett mycket efterlängtat varumärke på den svenska marknaden och vi är nu glada att kunna erbjuda våra kunder det. Lanseringen av Jo Malone på Åhléns City Stockholm är ytterligare ett steg för oss att befästa vår position som den ledande skönhetsdestinationen i Norden, säger Cathrine Wigzell, affärsområdeschef Åhléns skönhet.

Jo Malone London säljs på Åhléns City Stockholm, Kicks, kicks.se samt inom kort på åhlens.se

Läs mer:

FEM BRA SOLPUDER SOM GER DIG RÄTT VÅRLOOK

HÄR ÄR ELLE-REDAKTIONENS BUDGETFAVORITER INOM BEAUTY

Foto: Åhléns