Artikeln innehåller reklamlänkar

Så fixade Meghan Markle den ultimata bröllopsmanikyren

Dessa produkter valde Meghan Markle på bröllopsdagen.

Valet av nagellack för Meghan Markle på hennes bröllopsdag är det mest perfekta nude-lacket. Dessutom bär med sig en spännande historia! ELLEs beautyredaktör Carin Hellman vet mer!
28 maj, 2018

Det har varit en stor buzz kring vilken makeup och manikyr Meghan valde till sin stora dag häromhelgen. Det var ett stort hemlighetsmakeri, men nu avslöjas detaljerna kring hennes val av beautyprodukter.

Dessa skönhetsprodukter valde Meghan Markle

Valet av lack till bröllopsmanikyren för Meghan föll på Essies ikoniska nudelack Ballet slippers, läs mer och köp här! (länk till Awin.com)

Essies klassiska Ballet slippers (länk till Awin.com) är långt ifrån en nykomling i nagellacksortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta rosa/beige-ton för hela 36 år sedan. Lustigt nog samma år som Meghan själv föddes tog Essie fram Ballet Slippers som en hyllning och nostalgisk tribute till sin egen barndom då hon gick och fick manikyr med sin mamma efter sina ballerinalektioner.

Tonen är i samma pudrigt ljust rosa som klassiska ballerinaskor. Ballet slippers har den perfekta balansen i ton mellan beige och rosa, utan att aldrig bli FÖR rosa eller FÖR beige. Och smickrande i kombination till alla hudtoner.

Lacket är fortfarande ett av de allra bäst säljande lacken i Essies sortiment och har prytt tusentals kvinnors naglar på deras bröllopsdag. Tonen i lacket som balanserar perfekt mellan beige och lätt rosighet tar aldrig blicken från det allra viktigaste – klänningen och ringen.

Ballet slippers är också en röda mattan-favorit – senast såg vi Emma Stone manikyrerad med den under årets Met gala.

Med andra ord: en odödlig manikyrklassiker som alltid har sin plats i nagellacksgarderoben.

Foto IBL

Läs mer:

Dolda kopplingen mellan Meghan Markles och Amanda Schulmans bröllopsklänningar

Fina historien bakom megavirala bilden på Meghan Markle och Harry

Humorklippet på Harry och Meghan välter nätet – se det här