Så får du den kommande säsongens snyggaste makeup-look

03 okt, 2017 
Paris modevecka lämnar så många inspirerande makeuplooker att kopiera och ta med sig in i sin makeuprutin. Vår favorit just nu? Diors magiska fransar. DIY!
Annons

Den 26 september gick Diors visning med chefsdesigner Maria Grazia Chiuris i spetsen av stapeln i Paris. Chefsmakeupartist Peter Philips gjorde sin makeuptolkning på Marias 60- och 70-talsflirtande klädkollektion så här:

”Jag ville skapa fransar som var ett statement med en lätt sextiotalskänsla utan att kännas för retro. Jag ville verkligen ge dem volym, men utan förlängande effekt. Det är tjocka fransar och superfixade, men utan att de ska se helt perfekta ut. Nyckeln ligger i att låta några av fransarna vara lite ihop-klumpade. Perfekt-icke-perfekt!”, berättar Peter Philips backstage.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Till looken använde jag mascaraprimern Diorshow Maximizer 3D och applicerade därefter 5-6 generösa lager med Diorshow Pump’n’Volume. Jag la även en tunn linje med Diorshow Khôl Black Khôl 099 på övre och inre fransraden för att skapa ett piggt och ”öppet” öga.”

Annons

Toppmodellen Ruth Bell i den färdiga looken för Dior. Vi kan inte annat än älska den!

Foto Dior

Annons
Annons