Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Maja Nilsson Lindelöf visar upp sin skönhetsrutin

05 aug, 2022 
AvAnna Larsson
Maja Nilsson Lindelöf tittar in i kameran och ler.
ELLEs bloggare Maja Nilsson Lindelöf delar gärna med sig av resor, vardagsliv och lyxiga middagar. Nu visar hon upp sin skönhetsrutin för ELLEs läsare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Maja Nilsson Lindelöf är influencern och entreprenören som lämnade Sverige för att leva vardagslivet i Manchester tillsammans med sin man Victor Nilsson Lindelöf och deras två söner Ted Louie och Francis.

Med över 200 000 följare på Instagram visar hon upp allt ifrån mode och skönhet till resor och husrenovering.

Nu visar Maja Nilsson Lindelöf upp sin skönhetsrutin för ELLEs läsare.

ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson LindelöfBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf

satsar på GLOW i basen

Att få in glow i basen är något som Maja Nilsson Lindelöf tipsar om när hon berättar om sin sminkrutin.

– Jag börjar alltid med en primer från Clarins som har lite glow i sig. Jag tycker det blir en bra start på sminkningen, säger Maja Nilsson Lindelöf.

Annons

Maja väljer även att blanda sin foundation med en glow-produkt för att få lite extra skimmer i huden.

– Jag tycker att det är härligt att få in glow för det blir en naturlig finish, fortsätter Maja.

naturnära färger

I sin sminkning använder sig Maja Nilsson Lindelöf av naturnära färger för att få en mer vardaglig sminkning. När det kommer till ögonskugga satsar hon på färger som beige, brunt, mörkbrunt och ljusrosa.

Ljusrosa är en ton som återkommer i hennes val av rouge.

– Jag har rouge i persika och lite mörkrostiga färger, men det är alltid ljusrosa jag kommer tillbaka till, berättar Maja när hon visar upp sin rutin.

Vad inspirerar dig när det kommer till beauty?

– Jag älskar att bläddra i tidningar och läsa om de hetaste tipsen, eller så tittar jag på tutorials på Youtube. Min man förstår inte hur jag kan tycka att det är så underhållande men jag älskar det.

Maja fortsätter:

– Jag får alltid träffa duktiga makeup-artister i jobbet och varje gång jag jobbar med en ny make up-artist så slutar det med att jag köper hem i princip allt som personen har i sin necessär. Det är det roliga med skönhet, att det finns lite överallt och att man kan plocka upp det man själv gillar.

Annons

Vem är din skönhetsförebild?

– Rosie Huntington!

Vilket är ditt bästa skönhetstips?

– Tvätta alltid av dig sminket och smörj in dig under natten. Jag ruckar aldrig på det även om jag kommer hem 04.00 från dansgolvet. Det är mitt absolut bästa skönhetstips.

Avslutningsvis, vad händer i ditt liv just nu?

– Just nu är jag och familjen tillbaka i England efter en sommar i Sverige. Jag är en sådan person som föredrar min vardag framför semester och mår som allra bäst då, säger Maja.

Mellan varven av bebismys, träning och middagar med vännerna så har Maja Nilsson Lindelöf fullt upp med sitt eget klädmärke – Lis Bonne Atelier, som hon lanserade sommaren 2021.

– Den största prioriteringen just nu är jobbet och mitt klädmärke Lis Bonne Atelier. Jag har sett fram emot att arbeta hundra procent med det, avslutar hon.

Vill du se Michelle Jengs eller Gizem Kling Erdogans beautyrutin, så kan du göra det här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons