Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Louis Vuitton har skapat ett doftljus som liknar en väska – och vi behöver ett asap!

23 okt, 2018 
Louis Vuitton utökar sitt doftsortiment med doftljus i samklang med deras ikoniska handväskor. Det kan vara det mest bärbara ljuset någonsin!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kan man överhuvudtaget få nog av doftljus? Få saker sätter stämningen så väl som ett riktigt fint doftljus – speciellt nu när vi tillbringar mer tid hemma i höstmörkret.

Louis Vuittons är ett relativt ungt som modernt doftmärke – deras doftkollektion Les parfumes de Louis Vuitton lanserades 2016 och består till dags dato av 15 dam- och herrdofter.  LV:s senaste parfymskapelse Attrape-rêves, en verklig blomsterfest,  kom nu i september 2018.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Och nu, när juletider närmar sig lanseras fyra nya doftskatter – för hemmet. Framtagna av LV:s egen parfymör, Jacques Cavallier Belletruds är det alla ljuvliga doftskatter – de fyra doftljusen går under namnen L’Air du Jardin (ros), Île Blanche (bomull och nytvättat), Feuilles d’Or (rökelse och trä) samt Dehors il Neige (kanel, frusna fönster och brasa).

Såklart ser man referenser till hantverket i väskorna – varje doftljus har ett läderhandtag  så väl utbrunnet kan det få agera som en liten bärbar LV-skål.

Annons

Guldlocken för att agera som skydd nedtill när man har ljuset tänt, och upptill för att skydda doftsammansättningen och vaxet när det är släckt.

Locket kan sedan absolut bli ett samlarobjekt och kreativt kanske användas som glasunderlägg?

Säljs för 1 800 kronor styck på utvalda Louis Vuitton-butiker, samt online. 

Läs också:

Spana in alla Louis Vuittons magiska modevisningar i nya boken Catwalk

Louis Vuitton Cruise Collection 2019 – se alla looks

Se kändisarna som var på plats då Louis Vuitton presenterade sin Cruise Collection 2019

 

 

Annons