Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Exklusivt för ELLE: "40 år gamla – och bättre än någonsin"

23 sep, 2016 
AvLisa Arnell
Better40 är namnet på L'Oréals kampanj med fem toppmodeller från 90-talet i huvudrollerna. ELLE har exklusivt fått tillgång till backstagefilmen från plåtningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Franska ELLE har samarbetat med L’ Oréal kring deras nya nya hudvårdsprodukt Revitalift Later X3, en kampanj som givits namnet Better40. Några av 90-talets mest kända modeller frontar kampanjen: Tatjana Patitz, Amber Valletta, Karen Alexander, Helena Christensen och Andie Mc Dowell fotograferades och filmades på stranden av fotografen Peter Lindbergh.

I takt med att åren gått (alla modeller är idag över 40 år) har dessa kvinnor ökat sitt självförtroende – och är kanske vackrare än någonsin, vilket är hela temat för kampanjen: ”bättre än någonsin”.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I Sverige kommer kampanjen att rulla från den 12 september och en knapp månad framåt. ELLE har fått exklusivitet i Sverige på att visa backstagefilmen från plåtningen, se den här.

ELLE + L´Oréal – Better40Brand logo
ELLE + L´Oréal – Better40
Annons