Här är årets sju bästa hårvårdsprodukter

Här är årets sju bästa hårvårdsprodukter

Bygg världens bästa neccessär med hjälp av ELLEs skönhetsexperter. Under november presenterar vi en närmare titt på alla vinnare och nominerade i årets ELLE Beauty Awards.
12 november, 2014

Testade och älskade av oss – helt enkelt årets bästa skönhetsprodukter. Idag: Årets Hår/vårdande (balsam, inpackning och leave-in). För en best of-lista som inte går ur tiden, julklappstips eller ett grymt inköp till dig själv!

Magiska oljor, inpackningar och balsam som får ditt svall att sprudla av liv. Här är produkterna ELLEs jury inte kan leva utan.

Årets bästa hårprodukter

LESS IS MORE Lindengloss Conditioner
LESS IS MORE Lindengloss Conditioner

LESS IS MORE Lindengloss Conditioner, 240 kr

Hållbar ekologisk hårvård är vår nya lyxobsession, och denna nykomling från Österrike fick juryn på fall. Ingredienslistan bevisar att ”less” verkligen är ”more” med bioaktiva oljor som tämjer även de mest trassliga hårtestar. Given på duschhyllans frontrow.

 

Och de övriga nominerade:

SACHA JUAN Over Night Repair
SACHA JUAN Over Night Repair

SACHA JUAN Over Night Repair, 560 kr

Du sover, denna jobbar! Ganska bra upplägg va? Att huden passar på att reparera sig under natten är vida känt, men även håret mår toppen av nattlig omsorg. Denna ljuvliga gel är innehåller extrakt från havsväxter som stärker inifrån och ger ny glans. Plus för lyxig – och miljövänlig – glasflaska.

BJÖRN AXÉN The Legacy 1963 Nourishing Mask for Course Hair
BJÖRN AXÉN The Legacy 1963 Nourishing Mask for Course Hair

BJÖRN AXÉN The Legacy 1963 Nourishing Mask for Course Hair, 360 kr

Farväl friss! Gör exakt vad den säger på burken, det vill säga förvandlar grova, svårmanövrade strån till ett mjukt, följsamt svall.  Alla produkter i lyxiga jubileumsserien The Legacy 1963 innehåller naturliga proteiner, men i Nourishing-linjen är innehållet av silkesprotein maxat för att stärka och mjukgöra håret. Ekologiska oljor från moringa och macadamia ger fukt och skydd.

KÉRASTASE Elixir Ultime Cataplasme Masque
KÉRASTASE Elixir Ultime Cataplasme Masque

KÉRASTASE Elixir Ultime Cataplasme Masque, 359 kr

Oljetrenden är fortsatt tydlig i skönhetsvärlden. Denna krämiga inpackning bygger på teknologin Oléo-Complexe, som kombinerar fyra dyrbara oljor: pracaxi-, majs-, kamelia- och arganolja. Ett exceptionellt elixir för alla hårtyper som ger håret en fukt- närings- och glansboost på bara fem minuter.

LERNBERGER STAFSING BB Leave-in-treatment

LERNBERGER STAFSING BB Leave-in-treatment

LERNBERGER STAFSING BB Leave-in-treatment, 189 kr

Minns ni BB-crazen härom året? Som sedan blev CC och nu är på väg mot DD? Denna leave-in-behandling kallar sig, med all rätta, Beauty Balm för håret, och lanserades just som vi började få grepp om BB som koncept. I tuben hittar vi värmeskydd, färgbevarande UV-skydd och stärkande ingredienser som vitamin F. Doftpaletten av neroli, jasmin, vanilj, sandelträ och tonkaböna ger skön spakänsla. Victoria Secrets-hår på tub, säger en av jurymedlemmarna (dessutom till vrakpris!).

LERNBERGER STAFSING Oil Booster
LERNBERGER STAFSING Oil Booster

LERNBERGER STAFSING Oil Booster, 295 kr

Ännu en produkt från svenska frisörsduon Patrik Lernberger och Mattias Stasfing som letat sig in på juryns best of-lista. Detta muskedunder är första hjälpen för en trött hårbotten och visset hår. Innehåller mängder av vitaminer från ekologiska oljor, men är fri från silikoner och parabener. Använd några droppar före schamponering (inte efter som en jurymedlem!). Vi älskar att låta den sitta riktigt länge, gärna över natten.

PUREOLOGY, Hydrate Condition
PUREOLOGY, Hydrate Condition

PUREOLOGY, Hydrate Condition, 330 kr

Hydrate-schampot nominerades till Årets Schampo, och dessa två är en krutkombo att räkna med när håret behöver en rejäl fuktboost. Anti-fade-komplexet hjälper till att behålla den nyfärgade känslan länge. Givetvis sulfatfri och packad med uppfriskande pepparmynta, salvia och rosmarin. Fungerar även anti-statiskt. Vi tackar!

Mer om årets bästa produkter enligt Elle Beauty Awards jury:

Årets sju bästa mascaror!

Årets fyra bästa baser!

Årets åtta bästa ansiktskrämer!