Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Vi har utsett årets fyra bästa baser!

11 nov, 2014 
AvEmma Svensson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
årets bästa bas elle

I dag listar vi Årets bästa baser, utsedda av juryn till ELLE Beauty awards. Listan rymmer ett magiskt multitaskande primerserum, Photoshop i högteknologisk puderform, en pigg highlighter och weekend-vid-havet-pudret vi inte kan leva utan. För en best of-lista som inte går ur tiden, julklappstips eller ett grymt inköp till dig själv.

Varför så få nominerade i denna kategori, undrar ni kanske? Jo, för att jurymedlemmarna helt ovetande om varandra nominerade samma produkter.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

av MARIA AHLGREN

Vinnaren på ELLE Beauty Awards 2014:

byt-272_1z

BY TERRY Hyaluronic Hydra Powder, 410 kr

Pudret som revolutionerat våra sminkväskor. Kalla det magi, Photoshop på burk, eller som en av jurymedlemmarna, ”makeupens motsvarighet till Wolfordstrumpan” – oavsett så suddas fina linjer, porer ch ovälkommen glans bort i ett enda osynligt svep. Skämmer bort huden med fukt och är vårdande nog att sova i (fast det var INTE vi som förespråkade att gå till sängs med makeup, okej?!).

Annons

Och de övriga nominerade:

LES-BEIGES

CHANEL Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder, 565 kr

Inte mindre än fyra jurymedlemmar nominerade denna modena klassiker som favorit. Inspirerad av Coco Chanels semesterhud levererar denna dosa hälsosam utomhushy och glow till även det tröttaste ansikte. Funkar lika bra som diskret kindbensdefinierande bronzer som lätt all-over-puder. Passar dig som söker naturlig fräschör framför täckning.

img-thing

BY TERRY Cellularose Brightening CC Lumi-serum, 620 kr

Fjäderlätt serum som jämnar ut hudtonen och maxar lystern. Stamceller från vit ros håller igång cellförnyelsen i huden och bekämpar fria radikaler, medans – håll i er nu! – ett komplex exfolierar bort döda hudceller som hotar störa din glow. Används som serum i hudvårtsrutinen eller som primer, med eller utan foundation.

Benefit-Watts-Up-001

BENEFIT Watts up! Soft Focus Highlighter, 305 kr

Vrid upp watten på din look med denna krämiga highlighter som förvandlas till puder vid hudkontakt. Tjusig champagnelyster på kindbenen eller under brynen för ett miniögonlyft lyfter ansiktet till nya höjder. Plus för tillhörande blenderborste som smidigt jobbar in lystern i huden.

Mer om årets bästa produkter enligt Elle Beauty Awards jury:

Årets sju bästa mascaror!

 

Årets jury bestod av ELLEs f.d chefredaktör (och juryns ordförande) Hermine Coyet-Ohlén, ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman, prisade hårstylisten/hovfrisören och visningsproducenten för ELLE-galan Peter Andersson, modeprofilen Emilia de Poret, elle.ses skönhetsredaktör Maria Ahlgren och den prisade makeupartisten Anya de Tobon.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons