Kylie Jenner lanserar sminkkollektion till halloween

Kylie Jenner släpper makeup inför Halloween

Kylie Jenner följer upp succén med sitt eget sminkmärke med en ny kollektion på temat halloween. Bäst av allt? Produkterna kommer i 3D-förpackningar.

Förutom att Kylie Jenner tillhör den hypade Kardashian-familjen har hon mer eller mindre blivit känd för sitt snygga smink. Hysterin kring hennes markerade kindben och putiga läppar blev så pass stor att hon till slut valde att lansera sminkmärket Kylie Cosmetics tillsammans med sin mamma Kris Jenner. Första produkten att lanseras var ett flytande läppstift och därefter har sminksamlingen utökats med bland annat rouge, highlighter och ögonskuggor.

Nu meddelar den yngsta Kardashian-systern att det är dags för ytterligare ett kollektionssläpp, den här gången på temat halloween.

https://www.instagram.com/p/Boe-KaNnGZH/?taken-by=kyliejenner

Spöklika namn och förpackningar i 3D

Det var på Instagram som Kylie Jenner visade upp de första bilder på den nya kollektionen och hennes 116 miljoner följare verkar minst sagt peppade på produkterna. Över en miljon gilla-markeringar och drygt 65 000 kommentarer på en bild säger ändå en hel del.

Halloweenserien släpps i begränsad upplaga och kommer att innehålla tre olika kit med flytande läppstift och läppenna, fyra ”vanliga” läppstift, två glitterögonskuggor, ett glittrigt läppglans, en highlighter och en ögonskuggspalett. Produkterna är döpta till namn som ”Spider bite”, ”Monster” och ”Nightmare” – och förpackningarna är täckta med illustrationer av spöken, skelett och fladdermöss. Vissa mer skrämmande än andra, men alla på temat halloween.

Pricken över i:et? På Instagram avslöjar Kylie att vissa av förpackningar kommer att vara i 3D och till varje beställning medföljer därför ett par 3D-glasögon.

Halloween-kollektionen från Kylie Cosmetics släpps fredagen den 12:e oktober – och ja, det går att beställa till Sverige.

Kylie Jenner i sminktutorial

Behöver du inspiration till din halloween-sminkning? Influencern James Charles har lagt upp en sminktutorial på Youtube där han sminkar Kylie Jenner som ett spöklikt skelett. Mest troligt omöjligt att anamma i praktiken, men kul att titta på:

Foto: IBL 

Läs också:

5 snabba beautyhacks som fixar din Halloween-look!

Kylie Jenner cosmetics nya samarbetspartner: Kim Kardashian West

Se Kylie Jenners urgulliga mors dag-selfie med dottern Stormi Webster

Artikeln publicerades först på Baaam.