Kylie Jenner gör sminksamarbete med Balmain

Kylie Jenner släpper smink med Balmain

Kylie Jenner fortsätter sin framfart i beautyvärlden. På Instagram avslöjar hon nu ett kommande samarbete med Balmain. Här är allt vi vet!
24 september, 2019

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ KYLIE JENNERS LIV?

 

Enligt People skulle Kylie Jenner ha medverkat på Emmy awards i helgen tillsammans med sina två systrar Kim Kardashian och Kendall Jenner. Men så blev det inte. Enligt källor till sajten berodde det på att hon är sjuk.

Det har dock inte hindrat den yngsta systern i Kardashian/Jenner-klanen från att ge oss spännande nyheter på Instagram. Under tisdagen avslöjade hon ett kommande samarbete ihop med det franska modehuset Balmain.

Poserar med Oliver Rousteing

På en bild poserar hon tillsammans Oliver Rousteing, som är creative director på Balmain. Där meddelar hon att hennes företag Kylie Cosmetics kommer att släppa en sminkkollektion ihop med det franska modehuset.

Paris är alltid en bra idé. Överraskning… Kylie x Balmain”, skriver Kylie till inlägget.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Släpps under modeveckan i Paris

Och vi behöver inte vänta länge innan den kommande sminkkollektionen är här. Den släpps online på Kylies sajt under modeveckan i Paris, närmare bestämt den 27 september – alltså på fredag denna vecka!

Det här blir Kylie Jenners första samarbete med ett annat varumärke. Eller, i alla fall ett varumärke som inte räknas till familjens imperium.

Tidigare har hon samarbetat med sina systrar. Till exempel fick Khloe Kardashian släppa den egna läppstiftskollektionen KOKO Kollection, under Kylies varumärke. Även Kim Kardashians skönhetsmärke KKW släppte en sminkkollektion ihop med Kylie Cosmetics.

Balmain har tidigare samarbetat med flera varumärken. Bland annat L’Oreal Paris och svenska H&M.

Produkter i Kylie x Balmain

Till en början hölls kollektionen hemlig. Men på bilden på Kylie och Oliver syns Kylie bära en rosa ögonskugga med toner av turkost. Läpparna är mörkt glossy och highlightern går i ljus pärlemor.

Som vanligt valde Kylie, dagen efter avslöjandet, att visa upp kollektionen på sin instastory, innan den släppts. Samarbetet består av en färgglad ögonskuggspalett med toner i rosa och turkost. Glitter är givet inslag! Skuggorna har fått namn som Close the show, Top model och Catwalk. Dessutom släpper hon ett gloss och ett klassiskt lipkit med ett matt gloss och en läppenna.

Läs mer:

Kim Kardashian lanserar Skims – här är allt du behöver veta

Bloggsystrarna är som kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner

Kylie Jenner är historisk – världens yngsta miljardär genom tiderna