Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Kylie Jenner är drottningen av hår

10 aug, 2015 
AvNina Campioni
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Grattis Kylie Jenner på din födelsedag! Vi älskar att du firade in ditt nya år genom en helt ny hårfärg. Idag är Kylie Jenner blond! Men imorgon väntar säkert en helt ny färg och vi väntar ivrigt på att se vad nästa kulör blir för drottningen av hår!

Yes. Kylie gör det igen. Färgar håret alltså. Eller om det är löshår. Det är inte så lätt att veta eftersom hon färgar och ändrar så ofta. Dessutom har hon ett eget hårmärke Kylie Hair Kouture som gör extensions vilket gör det ännu svårare att veta. Det är med andra ord inte helt lätt att lyckas hänga med i hår-svängarna när Jenner är i farten.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vi tycker det är oerhört roligt att följa med på resan och vi älskar lekfullheten i att byta hårfärg efter sinnesstämning. Inspirerande! Vi firar Kylie Jenners födelsedag genom att se tillbaka på hennes olika hårstilar.

Läs också: Kylie – vågar sig på höstens IT-detalj

Läs också: Kendall och Kylie lanserar eget skomärke

Läs också: Kylie – vågar sig på höstens IT-detalj

Läs också: Kendall och Kylie lanserar eget skomärke

Foto: Stella Pictures, All over press, Instagram

Annons