Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Kungligheter som varit både blondiner och brunetter

25 okt, 2021 
AvSara Ericsson
Prinsessan Madeleine i brunt och blont hår.
De flesta kungligheterna väljer att hålla fast vid en och samma hårfärg. Men de finns några som valt att testa olika kulörer. Här är sju exempel på kungligheter som varit blondiner och brunetter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 7 kungligheter som varit både blonda och brunettaBrand logo
TV: 7 kungligheter som varit både blonda och brunetta

De kungliga kvinnorna gör sällan entré med kluvna toppar, utväxt eller okammat hår. I nära kontakt och besök hos sina frisörer tycks de aldrig ha en dålig hårdag.

Oftast ses kungligheterna med en och samma hårfärg genom livet. Men de finns sju exempel på kungligheter som testat att vara både blondiner och brunetter.

Prinsessan Beatrice

Prinsessan Beatrice med mörkt och ljust hår.

Prinsessan Beatrice naturliga hårfärg har hon ärvt efter sin mamma, Sarah Fergusson. Det glansigt rödlätta svallet ser vi henne allt som oftast i. Men det finns tillfällen då hon valt att färga håret med bruna toner eller ljusa blonda slingor.

Annons

Meghan Markle

Meghan Markle med mörkt och ljust hår.

Vi är vana vid att se Meghan Markle med sitt långa mörka hår. Men innan hon klev in i den kungliga världen valde hon ibland att färga håret med ljusa slingor, som här 2012!

Drottning Letizia

Drottning Letizia med mörkt och ljust hår.

Spaniens drottning ses allt som oftast med mörkt hår. Men emellanåt har hon valt att variera sin look med ljusare kulörer.

Annons

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia med mörkt och ljusare hår.

När Sofia Hellqvist från Älvdalen visade upp sin förlovningsring för media, valde hon att ha det mörka håret utsläppt. Vi har sedan dess oftast sett prinsessan i mörkt hår, men 2019 valde hon att färga det ljusare under sommarmånaderna.

Sophie hertiginnan av Wessex

Sophie av Wessex med mörkt och ljust hår.

När Sophie träffade Storbritanniens prins Edward hade hon sin naturliga hårfärg. Med åren har hon valt att ljusa upp det och numera ser vi henne alltid i ljusblont hår.

Annons

Kitty Spencer

Kitty Spencer med brunt och blont hår.

Prinsessan Dianas brorsdotter Kitty Spencer är inte rädd för att byta hårfärg. Hon har varit både brunett, blond och mörkhårig i en rad olika toner. I slutet på 00-talet var det blonda lockar som gällde och 2016 visade hon upp sitt bruna hår. Idag, 2021, är hon åter blondin.

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine med brund och blondt hår.

Prinsessan Madeleine har varit både brunett och blondin. Under 2010 satsade hon på riktigt ljusa toner och i samband med att hon träffade kärleken Chris var det mörkt hår som gällde.

Foto: TT

Se också: 10 ikoniska kungliga frisyrer genom årenBrand logo
Se också: 10 ikoniska kungliga frisyrer genom åren
Annons