Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Kate Moss startar eget beautymärke – det här är allt du behöver veta om Cosmoss

26 aug, 2022 
Snart knappt en kändis kvar som inte har ett eget beauty-brand. Senast ut i raden är Kate Moss som i veckan avslöjat planen för sitt nya skönhets- och livsstilssmärke Cosmoss (!).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Allt du vill veta om hyaluronsyraBrand logo
ELLE Beauty: Allt du vill veta om hyaluronsyra

Selena, Billie, Bianca, Kylie, Rihanna, Lady Gaga, Harry Styles – och nu även Kate Moss som nyligen avslöjat att hon sällar sig till skaran kändisar som blivit med eget beautyvarumärke.

Kate Moss och hennes tillika modellande dotter Lila Grace Moss Hack på årets Met Gala.

La upp nyheten på Instagram – märket heter Cosmoss

I dagarna dök nämligen ett konto under namnet Cosmoss (!) upp på Instagram där Kate Moss avslöjar att hon är på väg att lansera sitt eget beauty- och wellenssbrand den 1 september 2022.

Annons

Även om inte detaljer om Cosmoss exakta produkter eller tjänster ännu offentliggjorts på kontot så avslöjas det att: "Varje produkt har noggrant utformats med välbefinnande i åtanke; varje ritual öppnar en dörr till balans, återhämtning och kärlek."

Än syns inga bilder på produkter, utan Kate syns bland annat bada naken i en sjö, och där estetiken andas en spiritualitet och andlighet.

Vi gissar på att det kommer bli en del av Kate Moss "nya värld" där hon upptäckt yoga och inte lika ofta syns ute på galej.

Kate Moss och Cosmoss ska fokusera på naturligt innehåll

Märket ska också fokusera på "naturligt innehåll", så återstår att se om det går helt ekologiskt eller naturligt baserade skönhets- och livsstilsprodukter.

Och utan tvekan tror vi att Cosmoss-varumärket kommer att föra med sig Moss känsla för stil och med hennes ikoniska modesignatur – det obesvärade, coola och med brittisk självklarhet.

Vi kommer definitivt att hålla dig uppdaterad den 1 september!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons