Kate Moss startar eget beautymärke – det här är allt du behöver veta om Cosmoss

Kate Moss startar eget beautymärke – det här är allt du behöver veta om Cosmoss

Kate Moss har blivit med eget skönhetsmärke.

Snart knappt en kändis kvar som inte har ett eget beauty-brand. Senast ut i raden är Kate Moss som i veckan avslöjat planen för sitt nya skönhets- och livsstilssmärke Cosmoss (!).
26 augusti, 2022
ELLE Beauty: Allt du vill veta om hyaluronsyra
1:55

Efter reklamen: ELLE Beauty: Allt du vill veta om hyaluronsyra

(1:55)

Slå på ljud

Selena, Billie, Bianca, Kylie, Rihanna, Lady Gaga, Harry Styles – och nu även Kate Moss som nyligen avslöjat att hon sällar sig till skaran kändisar som blivit med eget beautyvarumärke.

Kate Moss och hennes tillika modellande dotter Lila Grace Moss Hack på årets Met Gala.

La upp nyheten på Instagram – märket heter Cosmoss

I dagarna dök nämligen ett konto under namnet Cosmoss (!) upp på Instagram där Kate Moss avslöjar att hon är på väg att lansera sitt eget beauty- och wellenssbrand den 1 september 2022.

Även om inte detaljer om Cosmoss exakta produkter eller tjänster ännu offentliggjorts på kontot så avslöjas det att: "Varje produkt har noggrant utformats med välbefinnande i åtanke; varje ritual öppnar en dörr till balans, återhämtning och kärlek."

Än syns inga bilder på produkter, utan Kate syns bland annat bada naken i en sjö, och där estetiken andas en spiritualitet och andlighet.

Vi gissar på att det kommer bli en del av Kate Moss "nya värld" där hon upptäckt yoga och inte lika ofta syns ute på galej.

Emma Watsons trendiga hårförvandling – inspireras av den snygga looken

Kate Moss och Cosmoss ska fokusera på naturligt innehåll

Märket ska också fokusera på "naturligt innehåll", så återstår att se om det går helt ekologiskt eller naturligt baserade skönhets- och livsstilsprodukter.

Och utan tvekan tror vi att Cosmoss-varumärket kommer att föra med sig Moss känsla för stil och med hennes ikoniska modesignatur – det obesvärade, coola och med brittisk självklarhet.

Vi kommer definitivt att hålla dig uppdaterad den 1 september!