Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Hollywoodkändisarnas beautyfavoriter – här hittar du produkterna

14 dec, 2021 
Hollywoodkändisarnas beautyfavoriter
Vad är Victoria Beckhams knep för att få huden att stråla och vilken produkt kan Selena Gomez inte leva utan? Vi har listat Hollywoodkändisarnas skönhetsfavoriter. Och nej, det behöver inte alltid kosta skjortan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Sugen på att dofta som Zoë Kravitz eller suktar du efter Chrissy Teigens magiska lyster? Vi har tittat in i Hollywoodkändisarnas badrumsskåp och hittar favoriterna som fått MVG av den kräsna kändiseliten. Psst... Flera av produkterna är dessutom mer prisvärda än du kan tro! Vad sägs till exempel om en concealer som täcker mörka ringar och blemmor med bravur, för blygsamma 279 kronor?

Kändisarnas favoritprodukter:

Här är produkterna som sätter extra stjärnglans till necessären!

Annons

Zendayas favoritkräm, Oil Free Moisturizer Spf 30 – Mario Badescu

Zendaya favoritkräm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Härlig hudvård behöver inte kosta skjortan – det har skådisen Zendaya förstått! Oil Free Moisturizer Spf 30 är en lätt kräm som trots det matar huden med fukt. Ansiktskrämen innehåller bland annat grönt te som hjälper till att skydda mot fria radikaler och verkar anti-inflammatoriskt. "Den här krämen skyddar mot solskador, täpper inte igen mina porer och innehåller grönt te som är en perfekt antioxidant", har Zendaya sagt om krämen.

Annons

Oil free moisturizer spf 30 finns att köpa här (reklamlänk).

Selena Gomez favoritconcealer, Liquid touch brightening concealer – Rare Beauty

Selena Gomez favoritconcealer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Att Selena Gomez favorit i concealer-djungeln kommer från hennes egna varumärke Rare Beauty kanske inte är en chock. Den krämiga och täckande concealern döljer både mörka ringar under ögonen, rodnad och envisa blemmor. Applikatorn är ljuvlig och färgskalan är generös! Selena beskriver Liquid touch brightening concealer som "krämig och smälter in som en dröm".

Annons

Liquid touch brightening concealer finns att köpa här (reklamlänk).

Chrissy Teigen favoritpeeling, Alpha Beta Universal Daily Peel – Dr Dennis Gross

Chrissy Teigen Dr Dennis Gross
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Alpha beta universal daily peel är en av de storsäljande produkterna från megahyllade märket Dr Dennis Gross och är också en av tv-profilen Chrissy Teigens favoritprodukter när det kommer till exfoliering. Peelingen, som består av två steg, är anpassad för alla hudtyper och kan användas dagligen. I det första steget är det AHA- och BHA-syror som gör jobbet, medan steg två innehåller bland annat retinol, vitamin C och grönt te. Resultatet? Klarare hud och mindre synliga porer. "Produkten är så bra att använda vid näsa och på kinder. Man märker en STOR skillnad", säger Chrissy!

Annons

Alpha beta universal daily peel finns att köpa här (reklamlänk).

Victoria Beckhams favorit inom solskydd, Sun Drops spf 50 – Dr. Barbara Sturm

Victoria Beckahm Dr Barbara Sturm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Victoria Beckham är en av många som har förstått att solskydd är A och O i en hudvårdsrutin. Visste du att solen är en av orsakerna till att huden åldras i förtid? Sun Drops spf 50 är ett solskydd med serumliknande konsistens. De ljuvliga dropparna smälter in fantastiskt i huden utan att kännas! Huden blir mjuk, följsam och känns återfuktad. Den smidiga pipetten gör dessutom att appliceringen blir precis, och inga dyra droppar går till spillo.

Annons

Sun Drops spf 50 finns att köpa här (reklamlänk).

Sophie Turners favoritrengöring, Cream cleanser – iS Clinical

Sophie Turner älskar iS clinical
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Ett skepp kommer lastat med fukt! Game of Thrones-stjärnan Sophie Turner går inte en dag utan sin favoritrengöring Cream cleanser från iS Clinical. Förutom att rengöringen trollar bort smuts och makeup med bravur, stärker den också hudbarriären tack vare bland annat squalan och solrosolja. I kontakt med vatten går rengöringen från en mjuk kräm till härligt lödder som enkelt sköljs bort med vatten eller en beauty towel.

Annons

Cream cleanser finns att köpa här (reklamlänk).

Zoë Kravitz favoritparfym, Black Opium EdP från YSL

Zoe Kravits gillar black opium
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Black opium EdP från YSL är en kultförklarad klassiker som fått många näsor på fall genom åren. Den första Opium-doften lanserades redan år 1977 (!) men har sedan dess fått många varianter. 2014 lanserades Black opium och är idag märkets mest sålda doft. Kaffe och mysk i basen, följs upp av vanilj och vita blommor i hjärtat och avslutas sedan med päron och mandarin i toppen. Tillsammans skapar noterna en fantastisk doftsymfoni. Det är skådisen Zoë Kravitz villig att hålla med om!

Annons

Black Opium EdP finns att köpa här (reklamlänk).

Blake Livelys favoritmascara, Diorshow mascara – Dior

Blake lively mascara
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

När skådisen Blake Lively bjöd på en titt i hennes badrumsskåp fick vi se allt från Marc Jacobs Beauty och Giorgio Armani Beauty, till med plånboksvänliga alternativ som nagellack från Essie och dagkräm från CeraVe. Vad som också fanns med på listan som en av Blakes favoritprodukter var Diorshow mascara. Den klassiska mascaran ger både fantastiskt svärta och volym som får fransarna att nå högre höjder. Men låt dig inte skrämmas av den gigantiska (!) borsten. De täta stråna omfamnar varje frans och ger ett ordentligt lyft!

Diorshow mascara finns att köpa här (reklamlänk).

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons