Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Kändisarnas nya frisyrer!

12 jun, 2015 
AvJenny Bergquist
Annons

Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Rihanna, Elisabeth Moss, Ellie Goulding, Emma Stone, Jessica Alba och Margot Robbie är bara några av namnen som friserat om sig.

ELLEs Jenny Bergquist har gått igenom några av de kändisar vi sneglar allra mest mot vad gäller frisyrerna. Här är de bästa kändisklippen, med före-bild och slutresultat.

Chanel Paris-Salzburg Metiers d'Art show


Dakota Johnson
Fifty shades of Grey-stjärnan bestämde sig nyligen för att kapa av sitt hår till en page. Om det är för en roll eller för att hon tröttnat på de långa längderna vet vi inte.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Edie Campbell

Edie Campbell

Den brittiska modellen är en riktig frisyrkameleont. När hon kapade sitt långa hår för några år sedan tog hennes karriär rejäl fart och sedan dess har hon avverkat ett antal olika färger och klipp. Nu senast gick hon från blond till rödlätt.

Elisabeth Moss

Elisabeth Moss

Annons

Den amerikanska skådisen som spelat Peggy Olson i Mad Men i en massa år hade förut en ganska trist frisyr, men den nya blonda frisyren klär henne perfekt.

Ellie Goulding

Ellie Goulding

Det är många kändisar som har klippt av sina avundsvärda svall den senaste tiden. (I vissa fall är det väl snarare extensions som har åkt i sopkorgen…) Den brittiska sångerskan Ellie Goulding är bara en av alla som haft en dejt med saxen.

Emily Blunt

Emily Blunt

Annons

Den naturligt mörkhåriga skådisbejben Emily Blunt visade upp ett hår i en ljusare nyans när hon intog röda mattan i Cannes härom veckan.

Emma Stone

Emma Stone

Vi har sett henne i både mörkt, blont och det mesta där emellan – frågan är om det ljust rödblonda inte är det hon ska behålla framöver?

Jennifer Lopez


Jennifer Lopez

Annons

Den allra största hårförvandlingen i kändisvärlden de senaste veckorna står J Lo för. Glamourlockarna, hej då! (Vi kommer nog ändå sakna dem, nu när de inte längre finns där.)

January Jones

January Jones

Den här überchica människan klär förvisso i alla frisyrer, men Mad Men-stjärnan är just nu så drop dead gorgeous i sin lite längre frisyr att vi har svårt att sluta stirra.

Jessica Alba

Jessica Alba

Annons

Hon kommer förmodligen att se ung ut även när hon är pensionär, men Jessica Albas senaste klipp gav henne faktiskt en lite ”vuxnare” look. Så fin!

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Hollywoodlockar à la Rita Hayworth i all ära, men kanske börjar vi ändå tröttna lite på dem? Hur som helst är skådespelerskan och stilikonen Kate Bosworth jättefin i sin nya blonda page.

Lily Collins

Lily Collins

Annons

Det krävs en hel del mod att klippa sig riktigt kort. Skådisen Lily Collins har uppenbarligen det. Och det var ett mod som betalade sig.

Margot Robbie

Margot Robbie

Tänk vad en frisyrförändring kan göra stor skillnad för en hel look; den australiska skådisen Margot Robbie fick en betydligt mer polerad image när lockarna föll.

Rachel McAdams

Rachel McAdams

Annons

Inför sin roll i den andra säsongen av tv-succén True Detective kapade Rachel McAdams av en lång bit av håret. Vi gör tummen upp!

Rihanna

Rihanna

Går det mer än ett par veckor utan att Rihanna byter frisyr börjar vi nästan undra om sångerskan mår dåligt. Här är det senaste stilbytet, från kort till långt. Stay tuned för nästa förändring.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Under de senaste åren har Scarletts hår blivit kortare och kortare och kortare. Ska det sluta med rakad skalle? Hon skulle garanterat vara smashing i det också.

Selena Gomez

Selena Gomez

Ett besök till frisören och vips gick den amerikanska sångerskan/skådisen Selena Gomez från docksöt till stylish.

Annons