Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Kändisarnas bästa beautylooks på Paris Fashion Week

04 mar, 2024 
paris fashion week trender smink skönhet kändisar
Paris Fashion Week avslutar modeveckorna med kändistäta visningar! ELLE har samlat de bästa (och trendigaste) beautylooksen från front row.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE International Beauty Awards 2024: Se alla vinnareBrand logo
ELLE International Beauty Awards 2024: Se alla vinnare

Modeveckorna närmar sig sitt slut för denna säsong och avslutar starkt i modets huvudstad Paris. Beautymässigt har vi hittills sett allt från mermaid glow och metallisk finish till spännande håraccessoarer, punkiga klipp och hydro bob. På gatorna i Paris är det främst eyeliner, röda läppar och fyllig lugg som har dominerat, men bland beautytrenderna har vi också sett uppstickare som blå detaljer och markanta lip liners.

Inte helt otippat har det också varit kändistätt på visningarna. Kim Kardashian, Nicola Peltz Beckham och Willow Smith är bara några av många som tagit plats front row.

Annons

Kändisar på Paris Fashion Week – se de stora beautytrenderna

ELLE har samlat bästa beautylooksen och trenderna från front row på visningarna under Paris Fashion Week. Här är frisyrerna, hårfärgerna och makeupen du inte vill missa!

Beautytrend: Ashley Graham i lugg

ashley graham paris fashion week trend beauty
JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock

På Balenciagas visning såg vi Ashley Graham i en stilsäker lugg som var kammat åt sidan. Luggen har också varit en genomgående trend på samtliga modeveckor. I Milano såg vi luggen i en kortare variant, medan streetstyle-looksen från Paris visade en fylligare form på det tidlösa klippet.

Annons

Beautytrend: Willow Smith och Halle Bailey med eyeliner

trend skönhet smink eyeliner paris fashion week
ABEI / BACKGRID US / TT

Den dova kajalen (gärna i brunt) har länge varit en trend att räkna med. Men både bland streetstyle-looksen och bland front row-modet, såg vi hur den större och sylvassa eyelinern hittat tillbaka. På Off-Whites visning bar till exempel både Willow Smith och Halle Bailey en stor och vacker vinge.

Beautytrend: Elsa Hosk med Röda läppar

rösa läppar trend smink skönhet fashion week
Laurent VU/SIPA

Elsa Hosk anlände till Saint Laurents visning med markerade, röda läppar i högglansig finish. Läpparna matchades sedan med en enkel bas – och såklart supermodellens mjuka signaturbryn!

Annons

Beautytrend: Kim Kardashian med enfärgat hår

enfärgat hår trend kim kardashian fashion week
JM HAEDRICH/SIPA

Mindre slingor, varmare färger och mycket glans – så går det att beskriva de stora hårtrenderna från samtliga modeveckor. I Paris såg vi till exempel Kim Kardashian på Balenciagas visning i en lång och stram tofs där håret gick i enfärgade toner.

Beautytrend: Zoe Kravitz i sleek bun

beauty trend skönhet fashion week
Laurent VU/SIPA

Den slickade stylingen är en evig favorit och under modeveckorna har vi sett både sleek bun och sleek ponytail ta plats. Zoe Kravitz bar håret i en stram och slickad knut på Saint Laurents visning.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons