Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Jessica Chastains listar sina bästa skönhetsprodukter

22 dec, 2018 
Jessica Chastains favoritprodukter
ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman träffade superstjärnan och skådespelerksan Jessica Chastain för ett exklusivt samtal om skönhet – och fick receptet på hennes magiska hårs hemligheter och vilken doftnot som väcker speciella minnen...
Annons

En av världens just nu mest eftertraktade skådespelerskor, Jessica Chastain, har en tidlös, klassisk beautylook. När ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman träffade henne i London för ett exklusivt samtal om hennes beautyhemligheter. Och visst avslöjade hon en rad fantastiska tricks och tips.

Parfymen, hudvården, makeupen och håret –  vi kopierar allt direkt!

1. Parfymen

Jessica Chastain i gul Ralph Lauren-klänning.
På Ralph Laurens 50-årsjubileum, i fantastisk knallgul Ralph Lauren- klänning, under NYFW 2018.

”Tuberosblomman är för mig en stark doftupplevelse – jag är glad att Ralph Lauren valt att plocka med den i Woman-parfymen. Min besatthet av den blomman började med att jag dejtade en kille som skickade mig en helt magisk bukett med färska tuberoser. Först blev jag inte så imponerad av själva blomman, den är inte så iögonfallande i sig. Men när de där vita knopparna började slå ut – herregud! Vilken doft! Och när den slår ut är blomman ett konstverk i sig, den är så ovanlig och stark i sin karaktär.”

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Ralph Lauren, Woman.
Doft med kvinnligt signum.

Ralph Laurens Woman är en mjuk, feminin doft som ska reflektera styrka – lika delar elegant som mjukt dramatisk i en fin cocktail av sandelträ, svartvinbär och tuberos. Flakongen är inspirerad av en fickplunta med mjuka former och utsmyckningar i roséguld.

Finns att köpa här.  (reklamlänk)

2. Hudvården

Jessica Chastain med röda läppar.
Med signaturrött läppstift och knivskarp bob under en invigning på Galeries Lafayette i Paris i november 2018.

” Jag skulle säga att jag är en hudvårdsnörd, men jag håller det så enkelt som möjligt. Min absoluta go to-produkt är Skinceuticals C E Ferulic – ett magiskt C-vitaminserum. Jag läste att om man använder C-vitamin innan solskydd blir solskyddet bättre, så jag brukar ta några droppar innan solskydd varje dag.”

Annons
Skinceuticals, C E Ferulic.
Bästsäljande C-vitaminserum.

Skinceuticals C E Ferulic är en numera klassiker i badrumsskåpet – en av de mer potenta C-vitaminserumen på marknaden med sina 15 % askorbinsyra. Ger snabbt glow och obetalbar lyster över tid.

Finns att köpa här. 

3. Makeupen

Jessica Chastain under Golden Globe 2018.
Den klassiska filmstjärnelooken med rött stift under Golden Globe 2018.

”Jag älskar rött läppstift, det är så glamouröst och vågat! Mest älskar jag det när jag applicerar det med fingrarna och ”duttar” in det så att looken blir lite nykysst. Det får absolut inte kännas glansigt eller klistrigt. Jag är besatt av YSL:s läppstift generellt – de blöder aldrig. Rött läppstift är så tidlöst, så coolt och klassiskt. Du kan bara ha t-shirt och jeans och sätta sista finishen med ett rött stift – så känner du dig hundra procent klädd!”

Annons

 

YSL, Rouge Pur Couture, The mats.
Den ikoniska röda – ett absolut beautymåste!

YSLs ikoniska läppstift Rouge pur couture finns i både matt, semimatt och glansig finish i en rad olika klassikt röda varianter.

Finns att köpa här.  (reklamlänk)

4. Hårprodukten

Jessica Chastain Critics awards.
Eldrött Hollywood-svall innan det stora page-klippet – fantastisk i grönt under Critics choice awards i januari 2018.

”Jag har aldrig färgat mitt hår, inte en endaste gång. Nu när jag precis klippt det lite kortare känns det skönt att inte behöva styla det så mycket. En rutin jag har är att styla håret kvällen innan. När vi nyligen renoverade mitt hus utanför New York satte jag in ett badkar mitt i sovrummet, det blev helt fantastiskt! Där tar jag gärna ett kvälls­bad, tvättar håret och tar i några droppar Moroccan oil i fuktigt hår innan jag går och lägger mig. Jag har lite fall i håret, så det brukar bli perfekt format tills dess att jag vaknar på morgonen.”

Annons

 

Moroccan oil, Original treatment.
Håroljornas hårolja.

Moroccan oils Original treatment är en numera ikonisk hårolja – en av de allra första med vårdande arganolja. Kan användas som en kur, eller varje dag för att ge glans och släta ut torra och frissiga toppar.

Finns att köpa här. (reklamlänk)

Foto: Stella Pictures. 

Annons