Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Intervju: 9 skönhetsfrågor till Candice Swanepoel

28 jul, 2016 
AvEmma Unckel
Hon är världens tredje mest betalda modell. En sydafrikansk Victoria Secret -ängel berättar för ELLEs skönhetsredaktör Emma Unckel om hur hon bäst gör sig iordning för fest och vilka produkter hon inte kan leva utan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LÄS OCKSÅ: Här är första bilden på Candice Swanepoels gravidmage!

Hur ser din skönhetsrutin ut när du tränar?

– Jag tränar aldrig med smink, och efteråt hoppar jag direkt in i duschen och rengör ansiktet med tea tree-olja och grönt te-rengöring, det passar eftersom jag har oljig hy. Efter det sprayar jag ansiktet med ros- vatten och sist tar jag på solskydd om det är soligt ute. Alltid spf 50. Jag är en riktig soldyrkare men ansiktet måste man vara extra försiktig med.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vilka 5 beautyprodukter kan du inte leva utan?

– Life planktum essence från Biotherm, den är grym för mig som reser så mycket. Den återfuktar och ger glow. Jag använder även Aquasource dagcrème och Biosource rengöring från samma märke. Det fjärde är en ekologisk kokosnötsolja som jag köper från min lokala marknad. Jag både äter den och använder den på huden. Sist så älskar jag essentiella oljor från topp till tå, jojobaolja, grapefruktsolja, rosolja – listan kan göras lång.

Annons

Du lever ju väldigt sunt, har du några cravings?

– Jag är väldigt svag för allt som är salt. Eller en rik- tigt god BBQ. Jag försöker att inte äta så mycket kött, men ibland måste jag!

Ge oss dina bästa tips för hur du snabbt blir redo för fest.

– Välj något enkelt som fram- häver det du gillar med din figur. Jag klär mig alltid ganska klassiskt och konservativt – men plaggen stramar på det rätta stället. Jag älskar också en ren makeuplook där något poppar. Så täck små skavanker och mörka ringar med en concealer och måla en härligt röd mun!

Med åtta miljoner följare på Instagram är du en stilikon. Vem är din?

–Jag älskar 90-talet för det var då jag var liten och drömde om att en dag bli fotomodell. Så mina ikoner är Cindy, Naomi, Christy och resten av de legen- dariska supermodellerna.

Hur sköter du håret?

– Jag försöker hålla det så naturligt som möjligt, jag tvät- tar det, använder balsam och avslutar alltid med några drop-par argan- eller rosolja i topparna. Sen får det torka av sig själv i vinden.

Annons

Du lever ett väldigt intensivt och kringflackande liv, hur får du vardagen att gå ihop?

– Jag är en list-person och skriver listor i priorite- ringsordning. På så sätt kan jag fokusera och få saker gjorda.Utandedärlistornakännerjagmiglitehand- lingsförlamad.

Hur balanserar du ditt digitala liv?

– Jag älskar min lilla armé av Instaföljare, det är viktigt att visa upp mitt yrkesliv för dem och jag delar gärna med mig av privatlivet som vilken annan nor- mal tjej som helst. Jag tycker att det är roligt och dess- utom når jag ut med många av mina välgörenhetspro- jekt som jag är involverad i, som Biotherm Water Lovers. Det jag är väldigt stolt och glad för!

Foto: Stella Pictures

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons