ANNONSSAMARBETE MED DERMYN

Hy med lyster snabbt – vi listar de bästa produkterna

Nu behöver du inte vänta på resultaten för här är hudvården som ger synliga resultat på bara 45 minuter. Perfekt när man lever i en tid där allt helst ska gå så fort som det bara går!

Kanske är det sociala medier som är ”boven” och som gör att vi förväntar oss att allt ska gå snabbt hela tiden. Är det mer än tio minuter till bussen så vill vi genast börja gå, står vi kvar scrollar vi stressat igenom sociala flöden och vi ska helst hinna så mycket vi kan på så få timmar som möjligt.

Särskilt kvinnor hamnar i rollen duktig flicka och ska utöver att bolla karriär och familjeliv hinna vårda sina vänskapsrelationer och träna. För att inte tala om kravet på att se fräsch och rätt ut.

I dag saknar många människor tålamod och allt ska helst ha skett redan i går. Om en internetsida tar tre sekunder på sig att ladda så tröttnar vi. Att göra karriär ska helst gå på tre år, något som förr kanske fick ta 20 år. Till och med när det kommer till hudvård vill vi ha snabba resultat.

När livet går i full fart är det viktigt att få de där stunderna för sig själv och ett bra tillfälle att kunna landa och ta hand om sig själv är under morgonens och kvällens skönhetsrutiner. Med åldern kräver det större ansträngning för oss att behålla en fräsch hud. Då är det tur att det finns bra produkter som kan hjälpa oss. Produkter som jobbar snabbt och ger oss det där extra lilla lyftet.

Dermyns hudvårdsprodukter är utvecklade och tillverkade i Sverige och forskningen kring produkterna visar mätbara och klart synliga resultat inom 45 minuter. Produkterna lyfter och stramar upp huden och ger ett fräscht utseende. Precis det vi är ute efter!

– Huden är ett långsamt organ och vi är vana vid att hudvård måste få ta tid för att se resultat. Det fina med Dermyns produkter är inte bara att du får synliga resultat på under en timme, utan även att effekten förstärks ytterligare när du fortsätter att använda produkterna. Nästa generations hudvård, helt enkelt, säger Marie Oddson, auktoriserad hudterapeut.

Här är Dermyns aktiva produkter

Dermyn® Active Serum är ett aktivt ansiktsserum för hud som börjat förlora sin spänst. Innehåller den patenterade formulan Tricutan® som genom sin uppstramande effekt ger synliga resultat mot hudens ålderstecken. Serumet lyfter och slätar ut och bidrar till en fräsch och spänstig hud. Passar dig som börjat se de första ålderstecknen.

Dermyn® Renewing Power Serum är ett högeffektivt ansiktsserum som motverkar synliga ålderstecken. Innehåller den patenterade formulan Tricutan® som lyfter och stramar upp huden. Innehåller även niacinamid som förminskar stora porer och har en utjämnande effekt på hudtonen. Perfection Peptide P3 har en naturlig peelande effekt samtidigt som den förbättrar hudstrukturen, återfuktar och slätar ut. Ceramider mjukgör och återställer hudens skyddande barriär. Passar dig som vill ha maximal effekt av din anti age hudvård.

Dermyn® Eye Cream är en märkbart aktiv ögonkräm som minskar rynkor och fina linjer runt ögonen. Innehåller den patenterade formulan Tricutan® som är dokumenterat effektiv mot hudens ålderstecken genom sin lyftande och uppstramande effekt. Innehåller även jojobaolja som mjukgör och förbättrar hudens elasticitet.

Dermyns patenterade formula Tricutan® är ett resultat av svensk forskning. Formulan har en lyftande och uppstramande effekt på huden, dokumenterad i kliniska studier. Studierna visar synliga resultat efter 45 minuter och effekten förstärks genom regelbunden användning. Alla Dermyns produkter är utvecklade och tillverkade i Sverige och har 100% veganskt innehåll.

Du hittar produkterna här!

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: